fredag 17. juli 2015

Rullegardin takvindu

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering.

Få effektiv solskjerming til takvinduene. Finn den perfekte gardinen og styr selv lysinnfallet til f. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Solid fargegardiner hos Jotex. VELUX- eller Fakro- takvindu. Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Nytt år og nye muligheter. Ingen frakt eller tollkostnad! I tillegg trenger du en “størrelseskode”.


Du finner begge deler på en etikett, oppe på karmen på vinduet, den viser når du åpner det. Du finner både tabell over hvilken rullegardin som passer for hvilket vindu og hvor du finner de nødvendige data om du sjekker bildene her. Hos Scandic Markiser kjøper du rullegardiner av kvalitet. Syersker setter sammen duken for deg, og sørger for at din rullegardin er unik.


Du har stor valgfrihet i forhold til fargevalg, og rullegardinene blir produsert etter eksakte mål. Slik tilpasser vi oss dine behov. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt.


Det geniale med Zebra er at man kan ha åpent felt for utsyn eller lukke det mot hverandre for å hindre innsyn. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. De fleste tekstilene kan vaskes.


Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer. FAKRO gardiner og persienner. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500.

Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer. Helt opp til meter i høyde og bredde.


Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg