mandag 6. juli 2015

Lite klesskap

Skap forandring med nytt klesskap. Velg et som passer din stil og ditt rom her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Vi har klesskap av høyeste kvalitet.


Kjøp online med års garanti!

Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt klesskap eller en modell med dører, skuffer og speil. Noen garderobesystem har vanlige svingdører, mens andre har skyvedører. Hvis du har lite plass, kan et garderobeskap med skyvedører være en fordel, siden det kan åpnes og brukes uten å ta opp ekstra plass.


Garderober og klesskap for soverom i alle størrelser. Det perfekte garderoben kan gjøre morgenen veldig mye enklere og hjelpe deg å holde oversikt. Med et klesskap som passer ditt soverom og dine behov perfekt, vil du få bedre oversikt over alt du har, bruke mindre tid på å finne frem klær på morgenen og det blir mindre rot. Lite er så digg som et ryddig og oversiktlig klesskap.


Det sparer deg nemlig for mye stress i en travel hverdag hvor du må slenge på deg klær kjapt før du løper ut av døren.

Men det er nettopp dårlig tid om morgen som også kan gjøre at klesskapet er bomba etter en uke med høyt tempo. Stort utvalg av flotte skap. Slik lager du et lite skap Utgangspunktet er ferdighyller. Du kan lage halve hull på endene slik at det blir lettere å skyve dørene. Heng opp knagger utenpå skapet til jakkene du bruker mest.


Kom innom en av butikkene våre og se det store sortimentet innenfor klesskap , garderobeskap og garderobeløsninger. Finn din nærmeste HTH-butikk. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap. Sett sammen mange i ulike størrelser, slik at hele veggen dekkes.


Fyll eventuelt ut med en list på sidene. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her.


Et garderobeskap på soverommet skaper orden og gir et rent og helhetlig inntrykk. Utforsk Møbelringens kvalitetsikrede garderobeskap med og uten speil. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Selv om rommet er lite , så er det likevel et av favorittrommene mine.

Det sorte og hvite pleddet og kransen med skjell er fra Lykkelig på Haver. Selger klesskap pga oppussing, den har ett lite sprekk i glasset, ellers fint! Hentes så fort som mulig. Dine skap skal passe til dine behov, derfor kan det være en god ide å bygge dem selv.


Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Vi gir tips og veiledninger til hvordan du bygger dine egne skap. Det er mange måter å gå frem på for å få laget seg en effektivt lite hjemmekontor på denne måten. Har skapet ditt dører fra før, kan du kanskje bruke de slik de er.


Andre foretrekker skyvedører, som er et smart valg for å kunne gjemme bort et lite hjemmekontor. Skyvedører finnes i mange utførelser og prisklasser. Soverommet er ett av boligens aller viktigste rom. Det er her, du fyller på med ny energi til morgendagen, gir plass til drømmer, ettertenksomhet og 1 avslapning.


Hos Kvik finner du elegante og funksjonelle klesskap , skyvedørsgarderober og walk-in-closet-løsninger som gir hodet og kroppen den roen du trenger i en travel hverdag. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Det som startet med salg av egenutviklede.


Et HTH-garderobeskap med skyvedører er en praktisk og funksjonell løsning som er velegnet til alle rom i boligen. Fordi skyvedøren skyves til side, og ikke ut i rommet, kan du utnytte plassen optimalt og få oppbevaringsløsninger på steder med lite plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg