torsdag 23. juli 2015

Ramme plakat

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av Rammer. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format.


Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv.

Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Vi har et bredt utvalg og rask levering. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Da har du kommet til rett sted! Match dine plakater med små og store rammer slik at det passer ditt hjem og interiør. Hvorfor ikke kombinere en plakat med naturmotiv som illustrerer et hav med en skinnende gullramme, eller et sitat fra Coco Chanel med en hvit treramme?

I vår nettbutikk finner du billige rammer av høyeste kvalitet. Velg en klassisk, stilren ramme for et sobert inntrykk, eller velg en mer utsmykket variant for et bilde som du vil skal skille seg ut og trekke blikkene til seg. Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Våre premium plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine.


Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Lag din egen premium plakat med vårt store utvalg av design og layouter. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Flott sett med stk. Dette er ett sett som består av stk. Rammene er vertikale, og har plakatformat 50xcm.


Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.

Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Trendy posters og plakater i små opplag av Fotograf Vibeke S. Rask levering - dagers åpent kjøp - norsk nettbutikk. La en hel verden av muligheter for å lage din egen plakat åpne seg for deg!


Velg motiver enten fra motivgalleriet vårt eller få trykket ditt eget bilde du har tatt selv på en stor, flott plakat. COOPH Polaroid Magnet Ramme Hvit På fjernlager 5-dager leveringstid. Start din innredning med Selvklebende Plakat her.


En ramme rundt det hele. Du kan få to ulike type rammer i opp til forskjellige farger. Du kan legge til en ramme til alle plakater, kunstutskrifter eller fotografier. I det elektroniske innrammingsstudioet kan du velge fra et bredt utvalg av rammer , oppført i henhold til farge. Du kan se om farge og stil på rammen passer til bildet.


Der er bedre rammer , men de koster det dobbelte. Disse får jobbet gjort og er ganske pæne og anonyme. Ved å ramme inn bildene får de et finere utseende, og hos oss finner du et bredt utvalg av rammer i forskjellige størrelser og farger for at du skal kunne velge et alternativ som passer godt til rommet eller omgivelsene.


Hvis du ønsker å trykke en stor plakat med yndlingsbildene dine, finnes også dette alternativet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg