torsdag 9. juli 2015

Interiør inspirasjon stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stort utvalg av fint interiør. Rask, enkel, lett å bruke. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente.


Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m.

Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. I dag er det mange som har åpen løsning mellom stue , spisestue og kjøkken, dermed blir kjøkkenbordet og øyas plassering i slike stuer et sentralt punkt i planleggingen. Her kommer nok en gang funksjonselementene inn.


Selv er jeg veldig svak for god takhøyde og rom med masse lys og luft, sier Sjøholt. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Tenk deg et moderne hus med takterrasse og trehus i en solfylt furuskogskog. Døgnåpen kunderservice.

Frisk opp hjemmet med rosa interiør ! Blomstermønster er fortsatt en voksende trend både i mote og interiør. Vi har fallt helt for den blomstrete puten fra Lama sammen med ton i ton puter i flere. Tekstilene som brukes i et klassisk interiør skal være med på å skape en lun stemning.


Taktile materialer som velur og skinn føles ekte og er behagelige å både ta på og sitte i. Smykk vinduene i stuen med gardiner i generøse mengder, og fyll sofaen med myke puter i ulike, men samstemte, stoffer for en levende og personlig touch. Ta årstidens farger inn i stuen ! Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer.


Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Interiør bilder og inspirasjon.


Har du ønsket å ha vakker interiør i hjemmet? Når jeg leter etter inspirasjon så er det i boligmagasiner og på nettet. Jeg har samlet noen bilder som gir et godt inntrykk av hvilken stil jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere. Her er et lite utvalg av det jeg kom over av interessant interiør idag.


Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue.


Når du setter deg ned for å spise og titter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg