tirsdag 21. juli 2015

Norsol markiser

Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Ett skjema-flere tilbud fra lev. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.

Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Variert norsk klima og værforhold skiller klinten fra hveten også når det gjelder markiser. I generasjoner har markiser produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg. Norsol - persienneforhandlere, lyslist, solavskjerming, markise, screen, fasademarkiser, lamellgardiner, norlux, terrassemarkise, levegg, vindskjerm. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!

Trenger du ny markise? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! NORSOL har produksjonsutstyr for markiser , levegger, screen, alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissegardiner, rullegardiner og myggnetting. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir.


Se vårt store utvalg av produkter innen innvendig solskjerming og bestill gratis befaring. Dekorative design og mønstre, i mange forskjellige farger. Vi leverer solskjerming av topp kvalitet i Drammen. Enklest betjenes Norsols markiser med motor og fjernkontroll, sømløst når du selv ønsker det.


En tidløs klassiker innen solskjerming. Alt fra butiksfacader, større industrifacader eller en terrassemarkise hjemme. Alle markiser kan motoriseres og automatiseres med vind- og solfølere, eller fjernstyring.


Behov for sol- eller vindskjerming? Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store vindusflater helt opp til meter bredde, med og uten kassett. Innendørs blir det også komfortabelt, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres.


Og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor mye forskjellig vær og lys vi har i Norge. Sollyset er viktig for oss.

Lyset gir energi og er etterlengtet etter en lang og mørk vinter. Noen ganger føler vi likevel behov for å skjerme oss. Vi produserer også vedlikeholdsfrie produkter som sprosser og skodder. Vi har gode priser, god kvalitet på våre produkter og dyktige fagfolk som monterer. Terrassemarkiser, vindusmarkiser, fasademarkiser.


Villamarkisen AS produserer markiser og markiseduker på egen fabrikk. Vi har en stor mengde forskjellige modeller i sortimentet – og produserer kvalitets markiser med de egenskaper som passer den enkelte kundes behov og økonomiske rammer. Vi er produsent av markiseprogrammene fra norske REX og det sveitsiske høykvalitetssortimentet STOBAG.


Levetid for markiser er ca. For persienner og screens er levetiden ca. Med godt vedlikehol noe lenger. Skal man kun stoppe lys, eller skal man holde varmen ute samtidig?


Hvor lang levetid har produktene man vurderer? Med liten kassett og sideskinner som monteres direkte på vindusrammen, følger. Vi er et firma som holder til på Heimdal og dekker Trondheim og omegn. Da er Norsol firmaet for deg! De har et stort utvalg innen markiser , inne og -utepersienner, levegg, myggnetting, rullgardiner og mye mer.


De lages etter dine ønsker, på dine mål – i Norge! Norsol er et firma som er opptatt av kvalitet, til den minste detalj. Produktene er skreddersøm, og leveres måltilpasset ditt vindu.


Velg form og farge etter din personlige stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg