mandag 6. juli 2015

Sebra stableklosser

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Flotte stableklosser med motiv av ville dyr og tall fra 1-10. De er designet slik at det er enkelt for barnet å holde i dem, og er meget ideelle for lek og læring.


En kloss har seks bokstaver.

Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Ved at du fortsetter å. Dette settet inneholder klosser i papp med ulik størrelse, tall og ville dyr. Både lærerikt og morsom leke der barna kan lære å telle fra til 10.


Klossene kan settes oppå hverandre eller settes inn i hverandre. Dekorativ leke på barnerommet når det ikke er i bruk. Noen av bokstavene forekommer flere ganger, og med bokstaver kan du skrive flere lange ord eller navn.

En morsom leke som er perfekt også til å lære seg de første bokstavene. Inneholder klosser med tallene 1-10. Her kan barna stable, velte og bygge. Super gave til de minste!


Hver kloss har seks bokstaver, en på hver flate. Det er kun vi handlegaten. Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Sebra Sengeskuff, Baby og jr. Alle klosser har et tall eller tegn på hver side.


Blå stableklosser med tall fra 1-samt dekorert med kjøretøy og fisk. Materiale: Solid presset papp. Størrelse ytterboks: 13×13×1cm. Le Toy Van puslespill i tre med ni klosser. Uni Micro Web AS er leverandør av nettbutikkløsninger og hjemmesideløsninger.


Klossene er designet i ulike størrelser, er nummererte og fint dekorerte med arktiske dyr og dinosaurer. Totalt klosser som kan stables eller legges inni hverandre.

Disse klossene hjelper til å trene opp ditt barns motoriske ferdigheter og for å lære å kjenne igjen tall og ulike. Babyen vil like å se på denne fine uroen over sengen eller ved stellebordet. Barnebutikken Carmell. Stablekasser i forskellige størrelser med dinosaurer, arktiske dyr og tal. Du finner også andre Babyleker produkter fra Wood Little hos Lekmer.


Den har en behagelig klokke som den lille babyen som kan lage lyder med den. I tillegg er innholdet inni hvalen sikret i en liten stoffpose slik at den er trygg for barnet. Opplev bondegården ved å stable og snu på klossene.


Stableklosser , hvilken honning er sunnest Farm, stk. Nydelig sett med stableklosser i papp fra Nederlandske Fresk. Du har ingen produkter i handlekurven. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker.


Sammenlign med andre produkter. De aller fleste barn elsker musikk, farger og ulike former og teksturer. Aktivitetsleker, musikkleker, puttekasser, stableklosser , trekkeleker, spilledåser, uroer og vognleker er leker som bidrar til å stimulere barnets sanser og utviklingen av barnets motoriske ferdigheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg