onsdag 8. juli 2015

Kopper krus

Kopper krus

I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Kopper krus

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak. Finn favoritten din blant de mange koppene og krusene våre. Alt i en personlig stil.


Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Rustikk eller elegant? Her finner du kopper og krus i alle stiler slik at du lett. Bilder av mange krus og kopper du kan kjøpe online.


Samlekrus, kopper med print og fotokrus er populære produkter. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design. Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Marikken, en koselig nisjebutikk på Sørlandet med unikt utvalg klær, interiør og spiselige fristelser. Add to Wish List Add to Compare SNAPS MUG cl.


Vi har også nettbutikk. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter krus eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Det er lite som er bedre enn å synke ned i godstolen med varm kaffe eller te i favorittkoppen. Uansett om du foretrekker vanlig kaffe, cappuccino eller grønn te, så har vi kaffekopper, tekopper og krus som passer ditt behov. Passer perfekt som gave til kjæreste, til kollega og til venner.


Finnes både i nettbutikk og butikk. Ingen kaffe eller te uten en kopp eller et krus. Stilige keramikk kopper og krus i nordisk stil og høg kvalitet fra Pentik. Tilbud Pentik Fauna Krus Jänis 24-12-Tilbud.


Nyt forfriskende drikke fra våre kopper og krus. Vi trykker på krus og kaffekopper i mindre serier med eget utstyr. Dette egner seg best til navn, foto og diverse budskap på produktet. Et utvalg, samt eksempler på trykk nederst på siden her.


Om det er hastverk kan det mot tillegg leveres på få timer. Hvem setter vel ikke pris på en fin kopp eller krus fylt med god og varm drikke? Kanskje du nettopp har flyttet ut hjemmefra?


Kopper krus

Kopper og krus - Fine kaffekopper og tekopper. Det norske designstudioet ønsker å gi deg et pusterom i hverdagen, enten det er morgenkaffen eller ettermiddagsteen du har som hverdagsrituale. Med motiv eller farger. De er spesielt fine å holde i hånden.


Valenica er produsert av Home Pottery og selges eksklusivt hos Tilbords. Alle deler tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Valencia er et servise som passer godt til både frokost, lunsj og middag.


Kopper krus

I tillegg til asjetter, skåler og kopper , finnes også flere serveringsdeler som suppeterrin, sausenebb og serveringsfat i flere størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg