torsdag 30. juli 2015

Lukket visning meglere

De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. Lukket visning er tilbake, og de luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i. Hvis du skulle invitert til lukket visning , hvilken eiendom skulle det være? Dette er en helt unik og eksklusiv villaleilighet på Snarøya.


Panoramautsikten er spektakulær, og boligen har en egen praktikantdel – ikke minst ligger den innerst i en blindvei, dette er kanskje øyas beste beliggenhet. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett. LUKKET BUD: Denne SMS-en er helt ukjent for de andre interessentene, de får ikke vite at det er kommet inn bud. Flere meglere avviser lukkede bu blant annet fordi man risikerer å ikke få med interessenter i budrunden. Nordvik ledes av administrerende direktør Martin Kiligitto.


Nordvik er en frittstående eiendomsmeglerkjede uten tilknytning til en bank eller finanskonsern. Eiendomsmegleren for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Flere meglere opplever at en budgiver i forbindelse med en budrunde, opplyser at budet skal holdes hemmelig. Dette krever aktsomhet fra eiendomsmegler.


Her går fagsjef i NEF, Margrethe Røse Solli, gjennom hva som kreves. Forrige uke hadde TV3-serien Lukket Visning premiere. Jeg hadde ikke planer om å se den, men siden det ble en liten snakkis måtte jeg få det med meg. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. I Lukket vising har våre meglere vært både innenlands og utenlands for å vise dere de fineste og dyreste boligene som er på markedet.


De har besøkt en del boliger i Oslo, men også på Sørlandet og andre steder på Østlandet. Husk at du også kan stå for større eller mindre deler av salget selv. I forbrukerforhold (dvs. der oppdragsgiver er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl.


Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. De er handelsreisende i livsstilskulisser. Nå er du i gang med en ny sesong, du lar deg ikke skremme av slik kritikk? Boligen ligger på toppen av Bygdøy allé i en de mest ettertraktede delene av Frogner. Men på en lukket visning av Kongens Nei i Haugesund.


Både franske og engelske produksjonsselskaper ønsker å hyre meg til sine. Vi hadde visning for denne personen og hans familie helt i starten av. Til Vouge sier Karina at de på visningen ikke fikk sett alle rommene, og at de fort innså. Kommentarfeltet er lukket for natten (23:– 06:00).


Följ med på visningar på marknadens dyraste och mest exklusiva hem och får se de mest storslagna, dyra och lyxigaste fastigheterna på marknaden i Norge. I spisestuen i den ærverdige villaen er. Megleren arrangerte en lukket visning for interessentene.


Alle meglere tar en viss minimumspris for salg av boligen,. Visning : Det er vanlig å ta en egen pris for visningene. Her betaler du for antall visninger. Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger, landbruks- og fritidseiendommer her i Arendal, både på Hisøy, Tromøy, Molan og Øyestad.


Vi kjenner området godt og hjelper deg med å selge hus, hytte eller annen bolig. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få bolige klar for visning. Lurer du på hva boligen din er verdt? Våre lokale meglere kjenner ditt nabolag og kan gi deg riktig pris.


Bestill verdivurdering i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg