torsdag 9. juli 2015

Hvordan lage bord med kryssben

Hvordan lage bord med kryssben

Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Hvordan lage bord med kryssben

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hei, Skal lage et utebor med kryssben. Kryssbein: Kutt 4stk plank i ca. Er på tur å skal lage lignende bord. Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen. Start med å lage kryssben , her har jeg brukt 48X1MM Ckonstruksjonsvirke.


Hvordan lage bord med kryssben

Og det beste med det hele er at det er enklere enn du tror. Hvordan lage en bordplate av treplanker? Et lekkert bord med kryssben av gamle ekte værbitte. D Utrolig stilig bord :-D Skal i gang med å lage samme type bord og lurer litt på hvordan dere fikk til. Forside Interiør, møbler og trapp Lage bord med kryssben , høyde på bord ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Gleder meg til å se hvordan det blir med lemmen på, jeg er iallefall veldig fornøyd med konsollbordet #128512; Siden jeg ikke har satt på lemmen på bordet ennå, er dette bare oppskrift på selve konsollbordet. Tenkte det var greit å dele opp om dere bare ønsker å lage konsollbordet.


Plankene ble derfor kuttet til cm. Puss endene på plankene lett med sandpapir. Mål til to lengder plank som skal støtte opp på undersiden av bordplaten.


Legg de fem plankene ned ved siden av hverandre på stødig underlag med den fineste siden ned. Med denne oppskriften kan du lage begge deler selv. Eller er du på jakt etter nytt nattbord?


Med ferdig terasse på hytta, meldte behovet seg for et passende bord. Etter å ha trålet alle butikker i Oslo området uten å finne noe egnet, ble konklusjonen at jeg måtte lage et selv. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Igjen så gjorde ikke vi det og har nå gliper i bordet, negativt ift. For å lage dette bordet må man ha skrumaskin og slipemaskin.


Legg alle bordplatene løst oppå bordet slik at du ser hvordan du vil ha det. FERDIG RESULTAT: Du kan klare å lage stuebordet selv. Men et bord er bare en plate med fire bein under – derfor er et bord også et opplagt gjør det selv-prosjekt.


Hvordan lage bord med kryssben

Hvis du bygger et bord selv, har du også en mulighet til å bygge et bord som er helt unikt og som ikke finnes noen andre steder enn hjemme hos deg. Mannen er i gang med å snekre bord. Hei, så morro å kunne lage møbler selv,dette var kjempe fint,kunne godt tenkt meg å fått laget et sånt å hatt ute til sommern på verandan,vi får se hva gubben får.


Vi er i full gang med DIY prosjektet vårt: Nemlig spisebordet. Det er vår første bestilling. Mange som lurer på hvor bordet er fra, og derfor skriver jeg det bare her istedet for. Et sett med solide kryssben til bord.


Produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangep. Dimensjoner på ferdig bord : Lengde. Materialforbruk til dette bordet er ca. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Ser dere noen konstruksjonsmessige fordeler og ulemper med hver av disse?


Vil det holde med kvadratiske kryss eller bør de lages litt bredere for å sikre enda bedre stabilitet? Epic ble truet med enda et søksmål for å ha stjålet en. Vi fikk en snekker til å lage et bord til oss for to år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg