mandag 27. juli 2015

Rustikk kjøkkeninnredning

Nøkkelen til et tradisjonsrikt, landlig kjøkken ligger i detaljene. Vi har også et stort sortiment for kjøkkeninnredning og tilbehør. Rustikk og massiv på landsbygda.


Fliser, takbjelker og massivt tregulv – hva passer vel bedre her enn en kjøkkenfront i massivt tre? Huset er et gammelt kornmagasin, og kjøkkenet ligger nå i det som tidligere var drengeboligen. Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken?

Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vigtel Hølland har valgt en rustikk og litt mørkere stil, mens Drillestad har gått for en lysere variant bygget rundt det hun beskriver som en klassisk base.


Drøm stort - book et møte. Her kan man skrive beskjeder og handleliste, eller henge opp dekorative bilder. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. En brent, rødbrun og lun tone.


Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk.

Spesielt lekker sammen med beige farger. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.


Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! En rustikk tavle passer perfekt på et kjøkken. Det kvadratmeter store kjøkkenet er holdt i gammel stil, men har en rekke ­moderne løsninger.


Når alt er hvitt, både kjøkkeninnredning og porselensvasken – blir den grå benkeplaten i marmor ekstra lekker! Se mer fra Tines flotte leilighet her:) Fra spisestua ser kjøkkenet ut som et vakkert bilde! Moderne kjøkken med rustikk eleganse Små smarte grep gjør at det moderne kjøkkenet passer perfekt i den klassiske jugendvillaen på Nordstrand.


Kombinasjonen av moderne og tradisjonell materialbruk i kjøkkeninnredningen knytter rommet sammen med resten av huset på en naturlig måte. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Nedenfor ser vi på hva som er rustikk stil og hva du skal se etter i design plass.


Finn ditt drømmekjøkken! Hva er typisk rustikk stil ↑ Umiddelbart det skal sies at sidenforekomst rustikk stil ervervet sine egne spesielle lokale funksjoner i hvert land. Kjøkkeninnredningen fra Kvänum heter Dalby, fargen er dunhvit.


Naturen har mer å tilby enn bare tre.

Stein kan være en fantastisk dekorasjon for å legge til ditt rustikke kjøkken. Andre mineralelementer kan brukes i kjøkkenbenkene dine, for eksempel kvarts eller granitt. I hovedsak er noe naturlig mineral et utmerket valg for rustikk kjøkkeninnredning. Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Gammeldags rustikk kjøkkeninnredning ByggeBolig. En kjøkkeninnredning er husets kanskje mest brukte møbel, og har etterhvert også blitt hjemmets mest eksponerte møbel.


Av den grunn er det mange som er redde for at en eventuell oppussing av kjøkkeninnredningen skal ende totalt mislykket. Studio Kvänum har kjøkken, lamper, møbler og småvarer. Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg.


Serien er håndmalt og håndglasert med en helt spesiell glasur som gjør at servisets design bestemmes av tilfeldighetene. Du behøver ikke pusse opp hele rommet for å få den rustikke stilen hjemme hos deg selv. Det kan være nok å bytte ut en del nøkkelgjenstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg