tirsdag 14. juli 2015

Skjerming for innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! En levegg er en tett skjerm som skal hindre innsyn , støy og vind. Levegger kan være meter lange før søknad eller melding er nødvendig.


Høyden kan være inntil meter.

Veggen kan være frittstående eller forbundet med bygning. Avstanden til nabo skal være minst fire meter. Hekk gir flott, grønn skjerming. Når vi tenker på planter til skjerming av innsyn , er gjerne hekk det åpenbare valget. Hekken gir hagen en fin og frodig innramming, og har samtidig samme skjermende effekt som et tett gjerde.


Det finnes mange vekster som gjør seg godt som hekk. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr?

Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse! SKJERMING FOR INNSYN LOFOTEN. Vi monterer levegger og vindavskjerminger. Vi lager ditt uterom som du. Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær.


De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som gjør det kaldt og utrivelig. Om solen er lav er høy, er det ofte behov for skjerming av sollyset. Behovet er forskjellig avhengig av årstiden.


I andre sammenheng er det kanskje innsynet som kan være utfordingen, mye kan løses med innvenvdig skjerming. Se her for flere forslag. For permanent skjerming bør det velges folie på glass, og det finnes andre løsninger for midlertidig skjerming. Generelt kan det sies at alt som fungerer som skjerming innendørs i en stue også fungerer i kontorlokaler, men ikke alt ser like bra ut. Et filter fra 3M hindrer at uvedkommende ser sensitiv informasjon på din PC, og beskytter skjermen mot riper og skader.


Skjermfilter ivaretar din datasikkerhet. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden.


Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold.

Solavskjerming er perfekt til vinduer med innsyn. Du kan velge mellom rullegardiner i 1farger og mønster, screens som du ser ut men ikke inn, Plissegardiner og lameller. Mulighetene er mange og vi tilpasser de i spesialmål til dine vinduer.


Når er innsyn i arbeidstageres e-post og private filer lovlig? Det er et grunnkrav at innsyn må være nødvendig for et spesifikt formål. Det sentrale i kravet er at arbeidsgiver må overveie om det finnes mindre inngripende metoder for å oppnå samme formål.


Persienner, plisségardiner, rullegardiner, screens og lamellgardiner – det finnes et svært omfattende utvalg for skjerming mot lys, varme og innsyn på et soverom. Les om løsningene under og velg det som passer! Plisségardiner er svært fleksible og passer til de aller fleste vinduer – enten de er loddrette, skrå eller i taket. Nåletrær som hekkplanter er uslåelige når det gjelder skjerming for innsyn året rundt.


Du slipper å rake vekk løv, og får en tett hekk. Sliter du med innsyn fra naboen? I de fleste byer og tettsteder i Norge føres det en fortetningspolitikk som innebærer at markagrensene er fredet og at husene heller skal bygges tettere. Solskjermingene dine gjør mer nytte enn du tror. Registrering av vedtak om skjerming , behandling uten eget samtykke og bruk av tvangsmidler.


Opplysninger om vedtak om skjerming , behandling uten eget samtykke og bruk av tvangsmidler, skal føres inn i protokoller godkjent av Helsedirektoratet. Ved legemiddelbehandling skal det gis en nøyaktig oppregning over den medisinering som er foretatt. Det er ingen hemmelighet at en norsk sommer byr på mer enn bare strålende solskinn.


Mange terrasser, spesielt leilighetsterrasser over bakkeplan, er utsatt plassert i forhold til vind. Vi gjør om på terrassen vår og ønsker å skjerme bedre mot innsyn fra naboer og forbipasserende. Tror også jeg har sett noe lignende i frostet pleksiglass.


Noen som vet hva jeg mener og hva det evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg