onsdag 15. juli 2015

U kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Maksimalt med benkeflate, noe som skaper utmerkede forutsetninger for et godt arbeidsmiljø i kjøkkenet. I et U-kjøkken er det en fordel om man liker å arbeide nær hverandre ettersom arealene i kjøkkenet kan bli ganske små. I våre hjørneskap får du plass til mye oppbevaring.


Har du et stort kjøkkenrom, har du mulighet til å innrede det med et U-kjøkken.

Her får du mye oppbevarings- og benkeplass. Husk på at det ikke blir for langt mellom de tre arbeidssonene – vask, komfyr og kjøleskap – slik at du slipper å bruke unødvendig energi på å bevege deg imellom dem. U -formen er en smart og kompakt løsning, som passer utmerket for alle som ønsker seg et rasjonelt kjøkken , og som ikke har altfor mye plass.


Ergonomi og plassbesparelse er stikkordene for kjøkkenet. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Mobalpa leverer kjøkken i mange typer og former.


Har du et ønske om et rett kjøkken , U -form, L-form eller den populære kjøkkenøyen så har vi mange muligheter for dette. La deg inspirere av de forslagene våre designere har satt opp.

Utformingen gir tydelige arbeidssoner, men det kan føles trangt når flere arbeider samtidig. Denne løsningen krever også ekstra planlegging med tanke på oppbevaring, da mye av arealet til oppbevaring under benkeplate går med til hjørneskap. Innred kjøkkenet etter dine ønsker og behov Når du har tegnet kjøkkenet ditt setter du inn kjøkkenskap, benkeplate og tilbehør fra vår katalog slik at du får kjøkkenet akkurat slik du selv ønsker det. Krydre tegningen med interiør som spisebor hyller og tepper for å gjøre tegningen enda mer personlig. Eventuelt kan den ene siden være frittstående og slik være en kombinert arbeidsbenk og spiseplass, med spisestoler på motsatt side av arbeidsplassen.


Ensidig I det ensidige kjøkkenet er alle arbeidssonene samlet langs én vegg. Vi selger Blanco kjøkkenvasker og blandebatterier, knotter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Selv i dag er denne metoden mest hensiktsmessig, da den designpraksis. I sin gjennomgang, har vi samlet de beste eksemplene på slike løsninger.


U -formet kjøkken - den perfekte løsningen for tilrettelegging av plass på kjøkkenet. Mange ønsker en spiseplass i eller i forlengelse av kjøkkenet. I mange hjem smelter kjøkkenet og stuen helt sammen og blir rommet der vi tilbringer størsteparten av tiden vår hjemme.


Nytt kjøkken i gammel stil. Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen stor ved salg. Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert i mot.


Er kjøkkenet nytt, bør kjøkkenet også se nytt ut, sier Dreyer til klikk.

Her er nemlig hele taket senket og utstyrt med en ny, integrert vifte fra Thermex. De fleste vil nok trenge håndverkerhjelp til de tte, men man får mye igjen for investeringen. Innredningen er hjørnesteinen i ethvert godt kjøkken. Den skal være hensiktsmessig med tanke på oppbevaringsplass, arbeidsplass og plassering av vask, komfyr og kjøleskap. Dernest har rommets form og størrelse betydning for om det nye kjøkkenet ditt kan innredes tosidet, med kjøkkenøy, U -formet eller en helt annen form.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak. Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg