onsdag 8. juni 2016

Arkitektene

Foruten arkitekturprosjektering tilbyr vi tjenester innen interiørarkitektur, bygningsadministrasjon, stedsutvikling og reguleringsarbeid. Våre viktigste arbeidsområder er krematorier og krematorieteknikk, utvikling og rehabilitering av eksisterende bygninger, nybygg med god miljøprofil (BREEAM NOR Excellent), og interiørprosjekter. Vi er opptatt av å skape en arkitektur.


MARK ONLINE ARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge. Lang erfaring og sikker levering. Arkitekt tjenester gjort enkelt!

Omgivelser mennesker trives i. Beste syntese av arkitektur, teknikk, økonomi og. Blant kontorets tidligere mest kjente prosjekter er ombyggingen av Havnelagerbygningen på Langkaia i Oslo. Vi består i dag av medarbeidere innen ulike retninger av faget, der av oss er arkitekter. Utbyggingen var en torn i øyet på vestkanten.


Charlotte Thiis-Evensen undersøker hva som skaper gode hjem. Effektiv, tiltalende, fremtidsorientert arkitektur. Kjøkken arkitektene har som mål å være det naturlige valget for deg som søker nytelse og hverdagsglede.


I tillegg formidler vi arkitektstillinger.

Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å forme tjenlige bygg for våre oppdragsgivere. Stavanger kommune har ansatte arkitekter. Jeg tror aldri det har vært flere. Men arkitektene er ute av alle viktige funksjoner. Før var arkitektene byggesaksjef, byplansjef, kommuneplansjef, byarkitekt, byantikvar, til og med rådmann.


Noen ganger tror jeg nesten at dagens arkitekter er inspirert av den fortellingen. Som arkitekt må du ha fokus på både funksjon og design. Nytt stort arkitektkontor etableres. Denne erfaringsbakgrunn sammen med kontorets dyktige medarbeidere har gitt oss høy kompetanse til å utvikle og gjennomføre store og kompliserte oppdrag. Våre prosjekter består i hovedsak av næringsbygg, omsorgsboliger, barnehager, skoler, boliger og hytter.


Enkelte arkitekter utgjør motstemmer til arkitektene som tegner skoler. Vi kan ikke bygge samfunn uten private steder. Kontoret har faste medarbeidere, og har kontorfelleskap med et annet samarbeidende kontor som gir oss større kapasitet etter. Ulempen er at konkurranseformen nok i de fleste tilfeller er den dyreste formen å engasjere arkitekt på, både for byggherre og for arkitekter. Foruten prestisje og prispenger ved seier, er det muligheten for et oppdrag etter at konkurransen er avgjort som er av størst betydning for de deltagende arkitektene.


De største arkitektene. Ikke bare ble arkitektene bragt inn i Skiens univers, men Henrik Ibsen sitt - og ikke minst tatt inn i bakgårder og kjellere, gater og åpne plasser. For ytterst sjelden er det at det skal lages forslag til to forskjellige plasseringer - ett midt i sentrum, det såkalte Meierikvartalet og ett vis a vis Ibsenhuset, kalt Kulturkvartalet I etterkant kårer juryen en vinner for hver lokasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg