onsdag 15. juni 2016

Tapet drammen

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vi importerer produkter til hjemmet sotapet , vindusfolie, designfolie og fototapet.

Våre kunder er ledende interiør-, fargehandlere og byggevareforretninger. I dag har bedriften dyktige medarbeidere, hvorav er malere. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.


Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.

Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Bestill drømmeferien med Agoda. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.


Våre dyktige håndverkere har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte. Vondt ble verre og nå irriterer tapeten oss noe grusomt. Utfordringen her er at den skal tapetseres horisontalt, og veggen er ganske lang. Tapet på vegger hadde sin storhetstid fram til 90-tallet. Ofte ble det brukt glassfiberstrie som ga et slitesterk og pent uttrykk til veggene.


Drammen , Torsdag 30. Siden den gang har det gått med utallige timer til å fjerne tapet i de norske hjem. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.

I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Dyktige fagfolk Vi har 1medarbeidere som i utfører alle typer maler-, tapet -, fasade- og gulvarbeid i små og store prosjekter. Flügger farve malingsbutikker dekker hele Norge.


Finn en butikk i nærheten og få inspirasjon og veiledning til dine maleprosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg