tirsdag 7. juni 2016

Herskapelig stil

STILHISTORIE KLASSISK HERSKAPELIG. Regelmessig og streng utforming, profilert, ofte liggende kledning. Stilen er en videreføring av klassisimen, men er noe mer pompøs. Fortsatt brukes tre til å kopiere steinarkitekturen fra Europa.


Vi leverer arkitekttegnede ferdighus i tre ulike stilserier. Et herskapelig hus kjenner du igjen på den eksklusive utformingen.

Huset har ofte store, åpne rom, vakre trapper og har rikelig med vinduspartier over hele huset. Klassiske elementer som gavler, søyler og antikk-inspirert dekor kan skimtes på lang avstan og gir en følelse av finesse og eleganse. Selv om Holmgaard har sitt vakre herskapelig ytre, kan du selv velge hvilken stil du ønsker innvendig i ditt hus.


Ta en kikk på våre to illustrasjoner av trappeløpene som smelter sammen her. Den første er i herskapelig stil – den andre i en moderne innpakning. Hvem av dem liker du best?


Tegner om fasaden til ny stil. Eller er det de rene stramme linjene som ligger ditt hjerte nærmest?

De fleste har en preferanse, og ser derfor på boliger som de helst ønsker seg i katalogene. Herskapelig Norsk serie om landets mest fornemme slott og herregårder. Med Toppen Bech som cicerone åpnes dører til en verden de færreste ante eksisterte i hvert fall ikke i Norge.


SANDVIKEN - herskapelig hus med preg av luksus. Sandviken er med sitt herskapelige uttrykk og praktiske rominndeling den perfekte kombinasjonen av ekstravaganse og funksjonalitet. Det første som møter deg når du kommer inn i dette huset er en imponerende og innbydende hall med eget garderoberom. Hvilken drøm av en atmosfære!


Tapetet utgjør prikken over i-en og understreker den klassiske stilen og smakfull bruk av panel. Her kommer ikke tapetet direkte i kontakt med vann, men eierne valgte likevel å lakkere det, for å være på den sikre siden. RIK STIL Gulvteppet er spesialbestilt og laget av geitepels. Big is better, er Morten Orens motto, så den svarte Sia-lampen måtte halveres før den kom på markedet. De hvite lampene er fra Kartell, og de to svarte stolene er kjøpt på markedet Porte de Clignancourt.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Med et bruksareal på 2m er Wilhelmine virkelig en storslått villa med alle fasiliteter og muligheter. Velkommen inn i et flott drømmehjem!


Vi har gått for egentegnet hus i gammel herskapelig stil. Det blir to fulle etasjer, med et loft en gang frem i tiden.

Vi bygger en liten leilighet til utleie. Denne kommer på østsiden av huset i første etasjen. Den herskapelige stilen var, og er fremdeles, særlig inspirert av antikken.


Denne inspirasjonen kommer til syne i både de små detaljene og i helhetsinntrykket som har en et staselig preg over seg. TØFF STILMIKS: Det typiske for den rocka og herskapelige stilen er det rustikke uttrykket mot det gamle og herskapelige, de glamorøse vintagedetaljene og moderne møbeldesign. Festsalene fremstår som et av Trøndelags flotteste selskapslokaler i herskapelig stil , med prismekroner i taket og en fantastisk atmosfære. Her dekkes det blant annet til de intime middagene, om det er til små sammenkomster, eller til de større selskap på opp til 1gjester. Det betyr ikke at hun setter seg ned og bare nyter det.


Hun bruker et par timer daglig på styling og å oppdatere seg på interiørnyheter. Hun veit hva hun ser etter, og er tro mot sin stil. Det er en herskapelig og klassisk stil , som holder seg år etter år. Vårt vesle bad under trappen er bygget på 60-tallet og vi har innredet rommet i en stil som passer tiden. Nå sitter vi inne med et bredere grunnlag av kunnskap for å starte istandsettingen av de gamle bygningene.


Og det vi ikke kan nå, det får vi lære oss underveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg