onsdag 15. juni 2016

Kirsch plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Vi setter vinduet i fokus. Känner du för något nytt i fönstret – varför inte prova en plisségardin?


Kirsch plisségardiner.

En plissé ger liv till fönstret och är ett alldeles utmärkt val i rum där du vill skärma av utan stänga för allt dagsljus. Plisséer blir mer och mer vanligt i våra hem och tillför något alldeles speciellt till dina fönster. Plissegardiner er fantastisk allsidige. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Vi ved at gardinverdenen kan være en jungle. Men der findes hjælp af få! Vi håber at kunne gøre valget nemmere for dig. Klik her og få præcis den hjælp, du måske har brug for.

Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. En del produkter har ett litet extra beslag som säkrar upp gardinen och andra är vad vi kallar naturligt barnsäkra.


Dessa behöver inget extra beslag, istället är de konstruerade att fungera utan att man drar i ett snöre – oftast så enkelt som med ett litet handtag på gardinens underlist. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt.


Se alle ukeskupp her. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler.


Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din.


Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.

Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute.


Få nøyaktige mål og gratis montering av våre fagfolk. Plisségardiner kan skreddersys etter dine behov. Se vårt utvalg av enkel og dobbel plisse her! Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg