mandag 13. juni 2016

Husmaling grå

Husmaling grå

Sjekk ut husmaling grå. På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. En gulaktig grå tone.


Dette er en svært populær mørkere grå tone. Oppleves som klassisk grå. Ifølge Klæboe hos Jotun beveger de litt mer fargevågale seg mot den grå -blå-fargepaletten, fordi disse fargene oppleves litt kjølige og røffe. De står også flott til materialer som stein og betong. Eksempel på slike fargetoner er Sink, Byge og Stengrå.


Tips når du skal male huset. Det er ugunstig å male huset når det er for varmt. Husmaling Velg riktig farge til huset Det er mye man skal tenke på ved valg av husfarge, og det blir gjerne verre jo flere farger man har å velge på.


Husmaling grå

Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Vi vet at de fleste har en formening om hvilken hovedfarge de ønsker til huset sitt, fortsetter Klæboe Mørkve.


I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Slik velger du riktig husmaling – God planlegging og riktig verktøy er en god start for å male fasaden, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Med godt forarbeid og maling av god kvalitet – som for eksempel Butinox Futura Selvrensende – kan det gå hele 12–år før du trenger å male huset på nytt , forteller malermesteren. I tettbebygde strøk vil naboen din se huset ditt oftere enn deg selv, og det er viktig at fargene ikke slår hverandre ihjel.


Farger til husmaling. Husets omgivelser er det viktigste og sterkeste elementet ved valg av farge på huset. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev. Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år.


Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse. Malingen er meget værbestandig og.


Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg