tirsdag 7. juni 2016

Plissegardiner princess

Rabatt På Plissegardiner. Søk etter plissegardiner princess på den nye KensaQ. Plissegardiner er en stilren og moderne løsning som passer sammen med de fleste interiørstiler.


Plisségardiner er ikke bare estetisk, det er også en av de mest fleksible løsningene for solskjerming som finnes i dag. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for. Stort utvalg persienner, plissegardiner , lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.

Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du moderne minimalistiske løsninger eller ønsker du funksjonelle gardiner, så har vi løsningene. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen.

Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Hvis du ønsker deg litt forandring, men ikke er helt klar for et oppussingsprosjekt, er også nye gardiner fra Princess en anledning til å skape litt forandring ved bare noen få klikk. Skulle du onbestemme deg angående en farge eller vare, kan du bytte i alle våre butikker over hele landet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Gardiner er myke, men hardtarbeidende.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler.


Kan leveres med skrå topp- og bunnlist.

Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg