fredag 10. juni 2016

Fargekart innendørsmaling

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute.


Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fargekart innendørsmaling

Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil. Det samme gjør vi med valg av farger.


På utkikk etter innendørsmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. Nyanser Det kan virke avskrekkende og skum­ melt å sette farge på hjemmet sitt. Derfor har vi utviklet et fargekart for å gjøre valgene litt enklere for deg.


Dette fargekartet er laget for deg som ønsker en nøytral farge på veggen, og her finner du nyanser av seks for­ skjellige farger. Ton-i-ton, harmoni, nyanser og skalaer er ord vi ofte ser i sammenheng med fargetrender. De viktigste egenskapene for innendørsmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk, lite sprut, og at produktet gir den fargen du har valgt. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene.


Finn riktig farge for neste innendørsprosjekt – bli inspirert av våre fargekart. Se fargekart Mal grått. Fargekart for innendørsmaling. Mal en vegg, en dør eller noe helt annet med tavlemaling, for et gøyalt og annerledes utseende.


Få tips og inspirasjon til maling hos Beckers Maling. Det er viktig å vite hvilken type maling du skal male med! Vi har et stort utvalg av innendørsmaling og eksteriørmaling for hele ditt hjem og alle rom.


Vi har stort utvalg av Maling, Gulv og Veggprodukter. Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg