tirsdag 28. juni 2016

Parkett farger

Spesielle bredder eller lengder? Finn parkett farger nå på Kensaq. Finner du ikke svar på det du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Forskjellige farger å velge mellom.

Det finnes et stort spekter av utvalg, når det kommer til farge i 1-stav parkett. Jeg bruker å dele opp i tre hovedkategorier av farger og det er lyse gulv, mellombrune gulv og mørke gulv. Vi bruker cookies for å kunne gi deg en så inspirerende opplevelse som mulig når du besøker hjemmesiden vår. Les retningslinjene for bruk av personopplysninger.


Med parkett har du uendelige muligheter. Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger , former, behandling og karakter. Trenger du hjelp til å velge er det bare å spørre.

Fremover kommer vi til å se parketter med renere og nøytrale farger , mer hvitpigmenterte enn de gule mange av oss er vant med fra åtti- og nitti-tallet. I tillegg til å bli mer moderne og tidløst, vil de lyse fargene også gjøre det lettere å tilpasse gulvet til møbler, farger og interiør som er i tiden. Når parkettbordene pakkes ut av pakkene utsettes de for naturlig lys for første gang etter at de ble produsert på fabrikken. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv.


Den naturlige variasjonen i overflaten på et parkettgulv gjør hvert enkelt gulv unikt. Kine Angelo har forsket mye på farger og tregulv og funnet variasjoner og kulørstyrke som vil overraske mange. Parkett er et naturprodukt laget av tre. Fargen kan variere fra relativt kraftig, syrlig gul til varm, brunrø avhengig av tresorten og om gulvet er oljet, lakket eller pigmentert, forklarer hun og viser til noen eksempler. Tarkett produserer de fleste parkettene i Sverige, og vi ivaretar den unike karakteren i hver enkelt planke.


Du kan velge blant klassiske tregulv som f. Skovin heltre og parkett I utgangspunktet skulle man tro at å lage et heltregulv er enkelt. Men man må ikke glemme at hvert eikebord kommer fra et mange hundre år gammelt tre, og må derfor videreforedles før det kan brukes som gulv. Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner.


Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Selv om parkett er forholdsvis slitesterkt, tåler det mindre vannsøl og er mer mottakelig for hakk og riper enn laminat. Fordelen er at vanlig parkett tåler å bli slipt 3-ganger, og heltre parkett enda flere.

Garantiene fra leverandørene varierer fra år til livsti avhengig av type og tykkelsen på parketten. Les også: Slik maler du parkett 5. Stålslipte betonggulv bør maskinslipes før maling. Rør grundig om i spannet.


Pyntegjenstander og farger er i levende, sterke farger , med kraftige grafiske elementer. Ergo er gylne farger ofte vakre til gylne treverk, og gylne farger kan være så mangt. Vi kan også tilby tjenester innen prosjektledelse, samt montering av alle våre produkter, og vi kommer gjerne for en uforpliktende oppmåling på deres byggeplass.


Lys parkett Ask og eik som hvitpigmenteres får nydelig toner fra de lyseste sandfarger til kalde klassiske blåtoner alt etter behandling og mengde pigmenter. Nedenfo r får du en liten smakebit på våre gulv, men kom innom butikken vår i Vestre Strandgate så kan du få se hele vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg