tirsdag 14. juni 2016

Plakatoppheng

Spesialisert leverandør av produkter til butikk- og lagerdrift. Hos RAJA finner du alt du trenger av plastlister til oppheng av kalendere og plakater. RAJA - størst i Europa på emballasje. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet.


Vi har håndtak og knotter til skuffer.

Kjøp posterhengere online, perfekt til opphenging av plakater, posters og bilder. Fine plakathengere i eik til gode priser - Desenio. Perfekt til vindusoppheng med vaier fra tak.


Standvirksomhet og plakatoppheng. Stort utvalg av plakatrammer. Men i andre rom i boligen er det mer vanlig å bytte ut. Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat.


Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser! Kraftig plakatoppheng med kraftig lukkefunksjon for store, tunge bannere.

Banneropphenget består av en øvre og en nedre aluminiumskinne med klemlist (bredde mm). Passer til plakattykkelse – 5mikron. Leveres med endestykker i sort plast og sidejusterbare opphengskroker i plast.


Enten du vil ha et plakatoppheng i hvitt, svart eller en annen farge, kan du finne det her. Husk at forskjellige posters ser fine ut med forskjellige plakatoppheng. Det kan med andre ord være fint med forskjellige plakatoppheng på den samme veggen. Plakatsystem til format Aog A3.


I stedet for bare å gå for det sikre valget, bør man velge riktig oppheng til riktig poster. C-krok til plakatoppheng , PVC-lommer etc. Lagervare Ta kontakt for mer informasjon: e-p. Kjøp plakatoppheng med klemlister på Easydisplay.


Her er ledende Nordic Suppliers av plakatoppheng. Med Nordic Suppliers produktsøk finner du hurtigt leverandører av de produktene, du har brug for, som forskjellige. Oppslag og plakater skal stemples ved nærmeste infosenter eller servicetorg, og kan henges opp på anviste oppslagstavler. Materiell som ikke følger disse retningslinjene vil bli tatt ned. En elegant plakatlist som kan brukes både til enkeltsidige plakater, eller tosidig i områder hvor budskapet ønskes vist fra flere sider.


Den ene listen har opphengøyer for enkelt oppsett. Vår plakat print kan være en billig måte å få opp et budskap i en butikk eller på en messestand. Vi kan anbefale å kjøpe plakatoppheng med klikksystem, som er en elegant metode til å raskt henge opp sin plakat og skifte den ut igjen.

Et banner hengende fra taket gir veldig god profilering og er synlig for hele messehallen! Med et takheng får du akkurat den eksponeringen du trenger så dine potensielle kunder kan se hvor du befinner deg på messen, og hva du vil formidle. Er det noen som kjenner til en god festeordning for plakater vi kan bruke? Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Holder din plakat flot ind til væggen. Kvalitet der er til at betale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg