mandag 20. juni 2016

Jotun tapet grunning

Jotun tapet grunning

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Merkevarene til lave priser.


Jotun tapet grunning

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! En vanntynnet PVA grunning for tekstil- og papirtapet, samt for ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Mal hele felter for å. Kontroller at det ikke forekommer andre løse punkter. Hvis ja, utbedre disse ved å gjøre et snitt og lim fast.


Grunn med JOTUN GRUNNING FOR TAPET - la denne tørke i minst timer, på tekstiltapet må den tørke i minst timer før overmaling. Disse kan utbedres ved å gjøre et snitt i trådretningen og limes fast. Er tapeten malt fra før, behøves ingen grunning ! Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter.


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Skap dit eget Lerretsbilde online. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for overmaling. Sikrer godt resultat på tapet. Første steg til fornying av din gamle tapet , eller som underlag til glassfiberstrie og miljøtapet. Hindrer blæring og oppreising av skjøter.


Vanntynnet PVA grunning for maling på tekstil- og papirtapet, samt glassfiberstrie og miljøtapet. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av materialer til grunning og impregnering. Kjøp på nett eller i butikk.


Forbruket er avhengig av type tapet som skal behandles. Ved bruk av mørke farger bør ett (fyldig) strøk dekke. Påse lik metningsgrad mellom pensel og rull. Den hinder skjøtreising og blæring og gir et fint sluttresultat.


Jotun tapet grunning

Les tester og omtaler før du kjøper. Produktet hindrer blæring og skjøtreisning. Grunningen fyller godt, er vanntynnet og luksvak og. Ulike tapeters struktur og sug vil påvirke påføring og forbruk. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Det er en meget god maling. Siden det går veldig fort å kvistlakke og det tørker på noen få minutter, tok jeg uansett en runde med kvistlakk før de to strøkene med grunning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg