torsdag 16. juni 2016

Byåsen møbel

Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kamajer på soafer på nett. Stort utvalg og lave priser! Finn byåsen møbel nå på Kensaq. Hvilken stil har du i hjemmet ditt?


Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet.


Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivlige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre. I tillegg har vi møbler også fra spennende utenlandske kvalitetsleverandører. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben!


Kjøp møbler på Bohus i Trondheim. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Nordisk design og kvalitet. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter.


Velkommen til Fagmøbler Klett. Vårt erfarne og hyggelige team. Byåsen Trevare AS påtar seg totalentrepriser og har samarbeidsavtaler med dyktige håndtverkere innen alle faggrupper. Vi leier ikke inn tilfeldig arbeidskraft, dette sikrer oss kontroll over kvaliteten på våre prosjekt. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her!


Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet. Det er veldig bra at brukte møbler som en enhet ikke lengre trenger, kan få nytt liv hos noen som har nytte av dem, sier Toril Vikhammermo, i Byåsen bo- og aktivitetssenter. Hun forteller at alt de har av møbler på dagsenteret er fra den kommunale Gjenbruksentralen. Snart skal dagsenteret flytte inn i nye lokaler på Østmarka.


Her kan du raskt få en oversikt over våre leverandører og en smakebit av vårt sortiment. Klikk på navnet under bildene for å lese mer om hver enkelt leverandør. Butikken på Byåsen ligger ved Granåsen Skisenter og er på 1. Olavs Hospital, Byåsen vg. Møbelringen Byåsen har bygd opp en stor og trofast kundekrets over mange år. Norsk Døvemuseum, Møbler leveres i tett samarbeid med arkitekt og byggherre, når det gjelder materialvalg.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Edvard Eriksen as hjelper deg med dine møbler. Våre faglærte medarbeidere har lang og bred. Vi har idag ansatte. Administrasjon: Daglig leder: Lars Johansen - Tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg