tirsdag 28. juni 2016

Plank arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Mariero med utsikt over Gandsfjorden. Detaljregulering under behandling. Diplomingeniør (FH) i arkitektur.


BLANK Arkitekter is an award-winning architecture practice based in Stockholm, Sweden.

Det vil Holon bygge videre på. Bark har ikke én stil, men prosjektene våre kjennetegnes av gjennomarbeidede løsninger, kjærlighet for faget og godt samarbeid med byggherre og utførende. Bark arkitekter holder til i den grønne boksen i Oransjeriet i Stavangers østre bydel. Stav Arkitekter er et kontor som er sammensatt av ulike fagkompetanser, som arkitekter , arealplanleggere, tekniske tegnere og ingeniører.


Vi er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte. Sammen utgjør vi et sterkt team, som påtar oss alle typer arkitektoppdrag.

Det nye Vestlands-kontoret vil utfordre de store, både lokalt og nasjonalt.

Vi har lang erfaring i bransjen og representerer stor faglig bredde. Vi er for tiden fire ansatte fordelt på daglig leder, to sivilarkitekter og en kontormedarbeider. Aldersmessig er det en god.


We believe in sharing as a core tool for evolving and exploring our work, and as a great way to meet potential future employees and clients. SPINN er et arkitektkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. Du finner oss i Oslo, Tromsø og Stavanger.


Vi har kontorer i Sandviken i Bergen og på Storebø i Austevoll. LILLESTRØM ^ ARKITEKTER AS. Det planlegger HOLON å bygge videre på. LISTE OVER NABOVARSEL.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Samarbeid med Collective Works og One Works. Fornebu T-banestasjon.


Underleverandører: Pir og ÅF Lighting.

Byggfag er en kjede med forhandlere av bygg og byggevarer. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Plank arkitekter AS fra , Rogaland. Elise har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Elises.


Almesveen har tidligere jobbet i BARK arkitekter , PLANK Arkitekter , Léva Urban Design og sist i Alliance Arkitekturstudio. Han har tidligere også jobbet på byggesakskontoret i Trondheim kommune. Vis Mona Skottene Twiss’ profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Kombinasjonen av arkitekter , arealplanleggere og dyktige ingeniører sikrer en god gjennomføring av prosjektet. Mona har jobber oppført på profilen.


Vi leverer høyt kvalifisert rådgivning og bidrar til verdiskaping og merverdi for kunden. Blank Arkitekter AB är ett ungt stockholmsbaserat arkitektkontor som tar sig an både små och stora projekt med samma stora engagemang och är väl bevandrade inom både idéutveckling och projektering. Våra kunder är privatpersoner, fastighetsutvecklare, bostadsbolag och kommuner. Visjonen vår er å bidra til innovasjon i samfunnet gjennom kreativt, tverrfaglig samarbeid i regionen. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL.


Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg