fredag 10. juni 2016

Liten plass smarte løsninger

Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Ti tips til gode løsninger på liten plass.


Alle ting bør ha et hjem.

Det er mye enklere å holde orden hvis alt har sin faste plass. Tenk kreative løsninger. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring.


Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen.


Trenger gangen din sårt en liten oppussing?

Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Både skuffer og skap tar opp ekstra og unødvendig plass på kjøkkenet, da disse må åpnes utover. Har du et smalt og lite kjøkken, kan derfor skyvedører være et mye bedre alternativ. Monter for eksempel skyvedører under kjøkkenøya, eller hva med å skjule hele kjøkkenveggen med.


Silje og ektemannen måtte tenke praktisk da de innredet leiligheten sin. Smarte løsninger på liten plass. To ganger i måneden forvandles nemlig boligen.


Invester i møbler som er løftet fra gulvet med enkle, slanke ben. Det er også lurt å velge møbler som er lette å flytte rundt på hvis du trenger å gjøre forandringer. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av. I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass.


Alt i en bolig må ha en adresse. Har du glemt å finne en fast plass til støvsugeren i et skap for eksempel, vil det trolig irritere deg i ettertid hvis den må stå fremme. Synes du det er vanskelig å holde skuffene ryddig?


Da kan kanskje skoskap være løsningen for deg.

Skoskap kan nemlig brukes til langt mer enn bare sko, også votter, skjerf, luer og reflekser kan få plass her. Se flere smarte garderobeløsninger her. Bo smart på liten plass ! Tekst: Redaksjonen, 09.


Da er det også lettere å få løsninger som passer perfekt i. Velg skreddersydde løsninger. Få ting gir større glede enn en skreddersydd innredningsløsning på vaskerommet. Ta mål, tegn opp og skriv ned en liste over alle tingene du må ha plass til – før du går til butikken.


Søk gjerne råd hos fagfolk, de kan hjelpe deg med å se muligheter du kanskje ellers ikke ville sett. Flavia Forster bor i en liten , men veldig smart innredet leilighet. Kjøkkenet er laget med tanke på at det skal romme alt man trenger på minst mulig plass ! Som estetiker var det også viktig for Flavia at det skal se lekkert ut. Kjøkkenet har skapplass helt til taket, men føles fortsatt åpent og luftig. Leilighet på kvadratmeter Slik bor du smart på liten plass Camillas leilighet er bare kvadratmeter, men lure løsninger gir god plass.


Plasser beholderne der avfallet oppstår, så de er lett tilgjengelige. Det kan være i skapene under kjøkkenbenken, eller i en stor kjøkkenskuff. Har du liten plass velger du mindre bokser, som du for eksempel finner hos Kildeboksen. Men det trenger ikke bety at du ikke får plass til alt du trenger. Med noen enkle og kreative løsninger får du plass til overraskende mye på overraskende liten plass – uten at det trenger å gå nevneverdig ut over hverken komfort eller estetikk.


Har du plassmangel, er det desto viktigere med et godt og velfungerende system. Heldigvis finnes det en rekke smarte løsninger på markedet, blant annet skuffeinndelere hvor alt fra kluter, håndklær, hårstrikker og kosmetikk kan få faste plasser. På den måten unngår du unødvendig rot og du får lettere oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg