onsdag 29. juni 2016

Navnekopper

Navnekopper

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling! Bra For Barnehage Og Skolebarn! Merk klær og eiendeler med Nordic prints navnelapper.


Design egne merkelapper med tøffe motiv. Stort utvalg av farger og motiver. Alltid gratis frakt - lag dine egne merkelapper idag! Fine navnelapper med god kvalitet. Gratis porto på alle varer!


Få navnelapper rett hjem i postkassen. Skriv inn tekst, velg ikon og bestill. Samme kvalitet og langt rimeligere enn konkurrerende produkter. Fornøyd eller pengene tilbake!


Last opp eget bilde, eller velg en av våre tøffe fargemotiv. Klistres rett på klær. Smarte navnelapper til klær, sko og utstyr fra kr. Rask og gratis levering! De tåler vaskemaskine og opvaskmaskine og bruges til at sætte navn på tøj, madkasser og andre ting, som du ikke.


Navnekopper

Slitesterke og praktiske navnelapper til klær, sko og utstyr. Disse kan brukes til alt av klær med vaskelapper inntakt i tøyet. For sokker, halser og hjemmestrikket tøy er påstrykbare navnelapper et fint alternativ.


Alltid 1 kvalitetsgaranti hos Optimalprint. Levering på timer. Vi har lansert foliering og avrundede hjørner. Lappene tåler oppvaskmaskin, opp til graders klesvask samt tørketrommel.


Navnekopper

Holder vask etter vask år etter år, Pandaprint. Her er det veldig mye gøy å velge i: Dette er navnelapper vi kan bli glad av å se på, så hurra for det! Leveringstida er rask, og som med alle produktene sitter også disse lappene som støpt på plastgjenstandene våre. Velg mellom klistrelapper til bruk på vaskelappen i plagget og strykelapper til påføring direkte på tekstilet (f.eks sokker og undertøy). Nøytrale design som passer til alle aldre.


Vi anbefaler å feste din navnlapp på en tørr og ren overflate. Press dine merkelapper godt til underlaget. Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper , de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater.


Vær oppmerksom på at angrerett ikke gjelder varer som er laget eller tilpasset etter kundenes spesifikasjoner, som f. Våre salgsbetingelser - inkl. Merkelapper fås i tre varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg