tirsdag 21. juni 2016

Lag ditt eget deksel til samsung

Livstidsgaranti og Gratis frakt på alle varer - Kjøp nå! Laveste Pris i Norske NettButikker? Velg din modell og benytt vårt unike designverktøy for å enkelt lage ditt eget personlige mobildeksel. Lag ditt eget deksel.


Last opp dine egne bilder og legg enkelt til tekst, bakgrunnsfarge og clip-art. Nå har du altså mulighet til å velge ditt favorittbilde med de motiver du liker best og lage dekselet du vil ha på din mobil. For mange mennesker er telefonen nesten deres kjæreste eiendel, og det er viktig å ha et ordentlig deksel til den.


Deksler i eget design! På Spreadshirts markedsplass kan du velge blant utallige motiver, fra hjerter og kroner til laglogoer fra fotball etc. Hvis du ikke finner noe som passer, kan du enkelt laste opp ditt eget motiv og få trykket det på mobildekselet. Sjekk ut massevis av kule klær, produkter og tilbehør du kan tilpasse som du vil, med kule trykk og tekster.


Design ditt eget deksel ! Har du lyst til å skille deg ut med et stilig og annerledes deksel ? Sett ditt personlige preg på mobilen med vår superenkle deksel -designer. Vi har et stort utvalg av modeller du kan designe et deksel til , og muligheten for tekst, bilde eller motiv er enda flere. Vårt luksusdeksel til smarttelefon beskytter mobilen din på en unik og stilfull måte.


Legg til ditt favorittbilde og tekst. Et mobildeksel er en ypperlig personlig gave. Her finner du deksler til ulike mobiltelefoner. Få trykket et mobildeksel med favorittmotivet ditt. Flott deksel med en myk finnish og matt overflate.


Lag ditt eget deksel til samsung

Hos POWER Fotoservice kan du lage et personlig deksel med ditt eget bilde på. Vi tilbyr deksler til både smarttelefon og nettbrett. Her kan du lage og bestille t-skjorter og masse andre kule klær med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. Kanskje du trenger vanntett mobildeksel, eller et som tåler røff behandling fra barn. Beskytt telefonen din med et deksel.


Gi din Galaxy Noteet beskyttende lag uten å måtte skjule mobilens farge og lekre design. Clear Cover gir din Galaxy Noteen blank finish samtidig som du beholder det behagelige grepet. NetOnNet tilbyr et bredt utbud av ulike deksler slik at vi dekker ditt behov.


Bestill ditt nye deksel direkte online eller besøk nærmeste Lagershop. Trendy deksler - det beste av mote og interiør i ett og samme deksel. Med de nyeste trendene innen mote og interiør, så henter mobildekslene våre inspirasjon fra sesongens mote på catwalken og interiørstiler. Som den perfekte blanding av mote og teknologi, har hvert motedeksel god funksjonalitet, samtidig som det gir telefonen en trendy look. Samsung -deksler er enkelt og virkningsfullt: Med et eget bilde, egen tekst eller ditt eget favorittmotiv kan du designet et unikat.


Takket være våre høykvalitets-trykkemetoder kan du glede deg over sterke farger: Ved termosublimasjon reagerer belegget på Samsung -dekselet. Når du skal designe dine deksler er det bare fantasien som stopper deg. Du kan også legge til ønsket tekst.


Heier du på Liverpool kan du lage deksler med Liverpool-logoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg