fredag 24. juni 2016

Gant sengeteppe

Vi får inn nye styles hver dag. Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker. Fri frakt ved kjøp over 499. Basisplagg enhver burde ha. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss.


Shopping på sitt beste! Ved å fortsette godtar du bruk av dette. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen.


Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng.

Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Lett sengeteppe som gjør oppredningen enklere, og som skaper et luksuriøst inntrykk. Størrelse 180x2og 260x2cm. Etterhvert ble sønnene med familiebedriften og kombinasjonen av farens øye for kvalitet og sønnenes øye for stil, så ble dette en vinnende formel for brandet GANT.


Husk at fargenyanser kan være vanskelig å gjengi eksakt på mobil og dataskjerm. Besøk gjerne vår butikk dersom du ønsker å være sikker. Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Velg blant mengder av sengetepper til enkeltsenger i ulike farger og materialer. Det er utrolig mye mer hyggelig å komme inn på soverommet når sengen er dekket til av et flott sengeteppe. Da trenger man heller ikke bekymre seg over uventet besøk:) Her ser du vårt utvalg.


Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Billig patchwork sengeteppe med diverse julemotiver. Kan også brukes som teppe for å friske opp en slitt sofa eller lenestol eller til og med som juleduk.


Se bilder av sengeteppet brukt som juleduk eller teppe i sofa.

Selger gant sengeteppe. Brukt få ganger til pynt. Til dobbeltseng 2× 260. Er laget av 1 bomull. Gant sengeteppe 3kr. Er ingen skader på det.


I vinterhalvåret er mange på jakt etter lune tekstiler for å skape et drømmehjem med en varm og god atmosfære hjemme,. Da kan et strikket pledd eller sengeteppe være det som skal til. F redrik har lyst på dette sengeteppe til sengen vår. J eg synes det er kjempefint, men er usikker på om dette vil passe på rommet vårt.


J eg liker blomster, romantiske stoffer og litt glam. O m det passer sammen vil vi jo se. Crossweave er en delikat og tidløs serie fra GANT Home. Serien består av putetrekk og sengetepper i 1 bomull. Velg mellom en rekke vakre farger.


Se relaterte produkter for å finne din favoritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg