torsdag 9. juni 2016

Grå puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk.


Grå puter

IKEA - HARÖRT, Pute , grå , Det er lett å variere utseendet, for de to sidene har forskjellig design. Putetrekket er laget i rami, et slitesterkt naturmateriale med en litt ujevn struktur. Andefjærfyllet gir myk og komfortabel støtte til kroppen din.


Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket. IKEA - GULLKLOCKA, Putetrekk, grå , Chenillestoff føles ekstra mykt mot huden. Passer til puter 50xcm. Pynteputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Grå puter

IKEA - SANELA, Putetrekk, mørk grå , Bomullsfløyel gir en dyp farge og er myk å ta på. Puten er ideell når du skal lese på sengen, siden den dekker hele ryggen. Her har vi brukt fargen diskret grå fra Flügger. Tynne, lette og diskré gardiner slipper inn så mye lys som mulig og et lyst teppe, som ikke suger til seg dagslyset, gir optimale lysforhold. Gå etter lyse og lette nyanser på tilbehør som puter , lamper og tepper.


Tilfør elementer av lyst tre, som står flott til de duse fargene. De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Puter i olefinstoff har høy lys- og fargeekthet og som i tillegg tørker fort opp etter en regnskyll. Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.


Grå puter

For eksempel skaper fargerike puter en varm, innbydende og koselig atmosfære. Et annet tips er å sikre at det er en sammenheng mellom fargenyansene, stoffet og utseendet på putene. Noen av putene er bare en ryggpute, og andre er bare sitteunderlag, mens atter andre dekker både sete og rygg og gir en komplett komfort. Perfekt for hvilestolen!


Noen av produktene her er i polypropylen-utførelse, som er slitesterkt, smussavvisende og lett å holde rent. Du finner for eksempel også puter i bomull og polyester. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Kjøp til en ryggpute for å få ekstra støtte til korsryggen og du kan sitte ekstra lenge og nyte din stund utendørs. Alle våre puter er av god kvalitet slik at du kan ha glede av dem i mange år fremover.


Grå puter

Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger.


Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt.


Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Sitt godt med myke stolputer. Det er lite som er hyggeligere enn å sitte og skravle rundt spisebordet i mange timer, men dessverre er ikke alle spisestoler ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg