onsdag 22. juni 2016

Plakatbukk

Høy kvalitet og værbestandig. Flere størrelser og typer. Vi leverer gatebukker i flere størrelser og varianter. Bestill hos Smart Supply! Promoter bedriften med en gatebukk!


Hos oss får du reklamebukker i alle størrelser, og med eller uten LED-lys. PLAKATBUKK X 100CM - STORM. Ekstra bred kantlist i aluminium (mm) som beskytter godt mot regn og fukt. Stativet har fjæring og tåler sterk vind. Velg mellom fire forskjellige farger i nedtrekksfeltet.


Sølvgrått stativ lagerføres. Bukker i andre farger har 1-ukers leveringstid. Sammenleggbar plakatbukk. Aluminium-forzinket skiltplate.


Leveres med magnetisert frontplast av PET antireflex plast. Enkelt å bytte budskap. Få frem de gode tilbudene med gateskilt i en rekke forskjellige varianter. Gatebukker til inne og utebruk. Rask levering til hele Norge.


En gatebukk er en rimelig og meget effektiv måte å. Arbeidsbenker og bukker. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat. Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser!


Rimelige gatebukker av god kvalitet for innemiljø og tøffe utemiljø. Vi fører solide gatebukker i stål med dekorfelt og PET plastdeksel. Bukkene er produsert i kraftige 25mm stålrør med rustfrie alu-zinkede ryggplater. Våre gatebukker er laget for det nordiske klimaet og holder høy kvalitet og levetid.


De fleste butikker har en gatebukk utenfor lokalet for å presentere et budskap til forbipasserende. Det stemmer at ei slik plassering av ein plakatbukk strir mot reglane om universell utforming på UiO. Bukkane skal plasserast slik at dei ikkje er til hinder for tilgjengelegheit og ikkje slik som var tilfellet her. På denne siden finner du brosjyrestativ og plakatbukk eller infobukk.


Vær obs på at dersom plakaten din skal inn i en plakatbukk , så er noen av disse allerede utstyrt med logo. I så tilfelle bør du vurdere om det kan oppleves som “smør på flesk” hvis du gjentar logoen på din plakat. Sjekk gjerne dette ut før du setter i gang, og dropp gjerne logoen på din plakat hvis det blir dobbelt opp. Jeg fikk klistremerker og nye plakater i dag og er kjempefornøyd. Dere må gjerne bruke bildene :D.


SKILT design bruker informasjonskapsler (”cookies) til å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Hvis du godtar bruken av slike informasjonskapsler, så trykk. Vi lager navneskilt, dørskilt til private hus, postkasseskilt og selvsagt skilt til og kontor og bygninger.


Kjøp raskt og enkelt på nett. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Vi har års erfaring innen stempelproduksjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg