tirsdag 21. juni 2016

Saueskinn interiør

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn!


Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. Passer perfekt som interiør , pynt eller sitteunderlag.

Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør , klær, smykker og tilbehør. Saueskinn av Gammelnorsk Spæl. De myke saueskinnene og fellene våre skaper en varm og hjemmekoselig stemning.


I sortimentet finner du både ekte saueskinn og kunstskinn. Materialer med forskjellige strukturer skaper fine kontraster og koselig stemning. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Vi selger et utvalg skinn til redusert pris. Dette er en side for Skinn av Gammelnorsk Spælsau fra Myrvangen gård. Dette er flotte lammeskinn, ekstra store saueskinn eller ekstra store lammeskinn. Det kan være ubetydelige skader eller ullkvalitet som gjør at vi selger disse til redusert pris her og ikke til butikker. Info om eventuell skade er oppgitt ved hvert bilde.


Ingen av skinnene har huller i ulla. De fleste Nordmenn har en eller annen relasjon til livet på fjellet, der skinnfeller er en unnværlig ingrediens. Selv etter at vi fikk isolerte hus og hytter med innlagt varme, er saueskinn og andre skinnfeller nesten et must for mange - både inne og ute. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen! Vis kun varer på lager Flere kategorier Gourmet-gaver snacks, kaffe, te Pledd Bad.


Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller. Nydelige langhårete saueskinn fra Island. Du kan både bruke de på guvet for å skape myke og koselige soner, men du kan også bruke de i lesekroken eller på spisestuestolene.


Skinn gir et lukseriøst og klassisk uttrykk og skaper lune kosekroker. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Her legger vi fortløpende ut nyheter.

Vi har masse fine høstvarer hos Kvist Interiør , og nå har vi fått inn julen også! Se vårt utvalg interiørartikler, saueskinn , skoleplakater, hengekøyer mm. Alltid rask og personlig kundeservice! This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.


Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau.


Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, i tillegg til ull og annet håndverk. Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg