fredag 3. juni 2016

Gardinbussen

Gardinbussen til privat- og bedriftsmarkedet Vi kommer til deg. Tjenesten er gratis og du sparer masse tid. Måltaking er vårt ansvar. Med enkle grep kan du skape harmoni i din egen bolig, og vi hjelper deg.


Kom innom og opplev distriktets største utvalg i gardiner og innvendig solskjerming.

Mange forskjellige prisklasser. Vi er eksperter på søm. Vi kører i hele landet og har hele sortimentet me når du får besøg, lige fra rullegardiner til stofgardiner. Alt sammen, så du kan se og mærke kvaliteten i din egen stue.


Forudbetalingen på 19- for gardinbussen refunderes ved ordreafgivelse. Sådan foregår et gardinbesøg: 1. Du kontaktes senest hverdage efter bestilling med henblik på at aftale tid for et besøg.

Med gardinbussen får du rådgivning omkring hvilke gardiner der vil passe godt ind i dit hjem. Vi har hele vores kollektion med ud til dig, så du kan både se og føle hvordan gardinerne vil se ud hos dig. Du bestemmer selv om du vil gøre brug af både vores opmålning og opsætning, eller blot en af delene.


Med et gratis besøg fra gulv- og gardinbussen fra Garant, får du mulighed for at se gardiner og gulve direkte i dit hjem. Få besøg af en gardinfagman vi tilbyder professionel rådgivning, og fremvisning af de nyeste gardinkollektion som vi forhandler, besøget er gratis og helt uforpligtende. Du er selvfølgelig også velkomme til at give os et kald på telefonen. Derefter aftaler vi et tidspunkt for vores besøg hjemme hos dig.


Når vi ankommer, så har vi naturligvis taget prøver me af alle de gardiner, som du gerne vil se i dit. Vi har nye størrelser, der er på mm, mm og 1mm, hvilket kan give et superlækker udtryk. Vi tilbyder alt indenfor rullegardiner, plissegardiner, alupersienner, lamelgardiner, foldegardiner og gardinfag. Når du bestiller gardinbussen , kontakter vi dig indenfor hverdage for at aftale, hvornår besøget skal finde sted. Ditt søk på gardinbussen stavanger ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Køb af gardiner og solafskærmning kræver vejledning og inspiration. Hos Garant sælger vi skræddersyede kvalitetsløsninger til den rigtige pris. Køb gardiner hos Boligindretningsshoppen.

M ed ett brett sortiment av tyger och solskyd kan vi ge dig den vägledning och professionella hjälp för det privata hemmet, företaget och inom offentlig miljö. Ved ordreafgivelse refunderes de 1kr. Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Vi gør det let for dig: Udfyld kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler en tid til et gratis besøg af gardinbussen.


Telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med.


Med i gardinbussen har vi et bredt udvalg af gardiner og solafskærmning, med de sidste nye trends. Der er rig mulighed for at blive inspireret og vi har helt sikkert også noget der passer til dine ønsker og behov. Bestil et besøg af vores Gardinbus allerede i dag, og vi giver dig rabat på alle vores gardiner og markiser.


Find den helt rigtige løsning med vores professionelle gardinkonsulent hjemme hos dig selv. Vores Gardinbus kører i hele landet. Gardinkonsulenten medbringer hele gardinkollektionen og kan vejlede og give gode råd. Konsulenten måler dine vinduer op, så du er garanteret korrekte mål ved bestilling. Et besøg af gardinbussen giver dig mulighed for at se forskellige løsninger til gardiner i dit eget hjem.


Gardinmanden kommer hjem til dig med gardinbussen og tager et stort udvalg af prøver me så du kan få fingrene i de forskellige produkter. Gardinbus der har alt i former og farver, og kommer lige til din hoveddør, når du har tid og lyst. DIN Gardinmand kan tilbyde alt inden for gardiner og andre former for afskærmning og kan hjælpe og rådgive dig til det rette valg.


Det er altid fagfolk, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg