tirsdag 14. juni 2016

Rullegardin på mål

Kjøp online og spar penger. Norges største utvalg av gardiner. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Søk Plissegardiner Etter Mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Varia rullegardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Bestilles etter mål , pris på forespørsel. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.

Hos oss kan du få rullegardiner som passer de fleste vinduer, i mange ulike størrelser og former. Vi kombinerer god håndverkskvalitet med utallige designkombinasjoner, og skreddersyr rullegardiner etter mål som passer perfekt til dine vinduer. Få en gratis fargeprøve før du bestemmer deg for fargevalg. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen.


På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene. Visor leverer rullegardiner etter mål , størrelse og dimensjoner og kan derfor lett tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer.


Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin. Alle rullegardiner leveres efter dine specifikke mål. Rullegardin med specialmål. Du kan finde videovejledning i opmåling af rullegardiner her. I øjeblikket afsender vi dine varer inden for hverdage.


Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ? En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.

Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Søk etter rullegardin på mål på den nye KensaQ.


Dersom målene du finner tilgjengelig i vår nettbutikk ikke skulle passe til dine vinduer, syr vi gjerne om etter dine mål uten meromkostning. Handler du hos oss får du god service, et bredt utvalg og rask levering. Her på siden finner du rullegardiner til alle rom. Det er en praktisk solavskjerming og samtidig flott å se på.


Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål. Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt.


Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500. Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer.


Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det.


Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Saga lystett rullegardin. Lystett og varmereflekterende rullegardin i polyester med stål kjedetrekk. Kan kuttes i bredden og tilpasses ditt vindu. Kan monteres på innsiden og utsiden av vinduskarmen eller i tak.


Inkludert veggfester, skruer og snorfeste. Oppgitt breddemål er inkludert veggfester. Her tilbyr vi dere å kjøpe skreddersydd innvendig skjerming til deres vinduer. Tekstilbredde er 95cm. Produktene produseres helt etter deres ønske og lages ut fra de mål og valg dere ønsker.


Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg