onsdag 15. juni 2016

Plakat barnerom

Stort utvalg av søte plakater til barnerom. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.


Plakat barnerom

Kjøp bilder til barnerom på nett. Vi har plakater til barn i alle aldre. Little Nora er en plakat som passer perfekt til den moderne barnerom. Pris NOK 80inkl. Et fint barnerom , det er prikken over i’en i et hjem.


Ja, synes vi ikke det da, vi foreldre? Det er viktig at barna har et eget rom hvor de kan bestemme litt. De må ha noen fine barnemøbler, så klart, og supermange leker, i alle fall om de selv får bestemme!


Plakat barnerom

Og så skader det virkelig ikke med litt veggdekor på barnerommet. Familie plakat som alle vil elske. En artig og skjønn plakat med en glad gutt som svever mellom stjernene. Perfekt til gutterommet.


Er du på jakt etter en søt og rolig plakat til en liten jente, har vi denne plakaten med en jente som sover på månen. Hun har allerede flyttet inn på mange barnerom rundt om i verden. Kjempefin plakat til barnerom.


Plakat barnerom

Søte barneplakater og posters for barn, barnerom. Hos oss handler du barneposters og. Herlige innredningstips. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Plakater til barnerom. Designet står vi for selv, og alle posters blir trykket lokalt i Kristiansand. Trenger du en plakat til en gutt som en full av fart og fres, har vi denne plakaten med en lekende gutt.


FØDSELSPLAKATER Fødselsplakater fra Pictureit. Norsk design og produksjon. Her finner du mange flotte og artige plakater med dyr og natur.


Sjekk for eksempel ut denne flotte plakaten med dyr som står rundt et tre. Denne fås både i rosa og lyseblått, slik at du kan tilpasse den til ditt barns favorittfarger. Veggbilder og plakater til barnerom. Leter du etter fine bilder til barnerommet kan vi hjelpe deg. Stor plakat som illustrerer stjernekonstellasjonen av den nordlige halvkule.


Navne på stjernene er skrevet på dansk, engelsk og latin. Dette er den perfekte gaven til personen som liker å se på stjerner, og plakaten vil se bra ut, f. Fra kun kr 19- og alltid GRATIS frakt. Barn setter også pris på.


Nettbutikk med spennende og morsomme posters til deg selv, familie eller venner. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg