torsdag 23. juni 2016

Inspirasjon kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker. Finn inspirasjon kjøkken nå på Kensaq.

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Kjøkkenet er midtpunktet i mange boliger. Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie.


Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom?

Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. Vi har samlet et designunivers hvor du kan finne inspirasjon. Utforsk HTHs kjøkkengalleri, og finn inspirasjon til ditt nye kjøkken blant våre flotte designer og innovative løsninger. Hvilke farger gjør deg glad?


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken. Oppskrifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat!


Inspirasjon fører merker som muurla og martinex. Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken.


Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.

Høst er inneti og det betyr gjerne mer tid på kjøkkenet også, og mer tid til kos. Frøken Holm har delt sine gode oppskrifter på eplekake, eplemuffins og eplesyltetøy med oss. Syltetøyet smaker ekstra godt på hjemmebakt grovbrød. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Ta deg derfor god tid til å finne inspirasjon , og når du er klar, vil vi anbefale deg å bestille et uforpliktende møte med en av kjøkkenekspertene våre.


På den måten unngår du ventetid i butikken, og vi har de beste forutsetningene for å hjelpe deg i mål med kjøkkendrømmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg