mandag 27. juni 2016

Bergen arkitekt

Vårt mål er å skape bærekraftig arkitektur med høy kvalitet. Kontakt oss om ditt prosjekt! Vi tegner, prosjekterer, søker og bygger for deg. Legg inn anbud gratis hos oss!


Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon.

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Etter lengre tids virksomhet har Bergen Arkitektkontor opparbeidet seg en bred erfaring fra bransjen. Samtidig innehar vi et tverrfaglig miljø med både arkitekt , ingeniør, og planlegger.


Dette gjør oss i stand til å utføre ditt prosjekt fra start til ferdigstillelse, enten det er snakk om store eller små prosjekter. Open lunch lecture Wednesday 27. Arkitekter Bergen - bolighus, bolig, byggprosjektering, arkitekt , byplanlegging, hus, arkitektoppdrag, arkitekttjenester, arkitektur, hustegning, eiendom.


Arkitekt i Bergen -området med funksjonalitet og design i fokus.

Arkitekturstrategien trekker opp tre hovedambisjoner for arkitektur i Bergen : Å videreføre Bergens stolte internasjonale arkitekturarv og byplantradisjon. Bergens egenart og attraktivitet både lokalt og internasjonalt med forbilledlig og nyskapende arkitektur. Den nye Kunst- og designhøgskolen er det første Snøhetta-bygget i Bergen og bygget er unikt i en internasjonal sammenheng.


Dine ønsker og behov danner grunnlaget for oppdraget til arkitekten som er din rådgiver gjennom hele byggeprosessen. Byarkitekten arbeider for kvalitet i alle våre bygde omgivelser. Etaten har en rådgivende rolle og skal fremme debatt og interesse for arkitektur, byforming og byutvikling i Bergen. God arkitektur skal være et verktøy for å skape det samfunnet vi ønsker, forankret i kommunens overordnede målsetninger. Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon.


Og Arkitekter ( Bergen ), OPUS arkitekter (Haugesund) og Plank Arkitekter (Stavanger) er alle veletablerte kontorer med høy faglig integritet og solid lokal forankring. Det vil Holon bygge videre på. BAS utdanner mastere i arkitektur, et femårig gjennomgående studium. For vestlandsregionen og Bergen spesielt er det avgjørende at det utdannes arkitekter som har grunnleggende kunnskap om den lokale byggeskikken og klimaet. Nå er skolen lokalisert i Sandviken i Bergen sentrum.


Urban Rabbe Arkitekter AS Susanne A. Kong Oscars gate - Zander Kaae. RW arkitekter is a Norwegian office with an international reputation built on practical experience, influential socio-cultural work and an award winning creative and innovative approach.

We are focusing on architecture, urbanism, planning and the cultural landscape. Høgskolen er den tredje arkitekthøyskolen i Norge. Fluge og Feginn har tidligere vært partnere ved et annet arkitektkontor, og har i dag kontor i et større tverrfaglig miljø. Elsesro brygge, Bergen. Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger.


Kilden Barnehage, Oslo. Eufemias Hage, Oslo - nominert til Oslo bys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg