torsdag 16. juni 2016

Smarthus løsning

Mens smartenhetene i Panasonics system snakker sammen over en mer lukket løsning , så der blir du i større grad låst til Panasonics egne produkter, noe som også gjør det dyrere hvis du vil skifte system. Og noen få kjører doble og flerdoble løsninger, som for eksempel norske Home Control. At du kan spare miljøet og penger samtidig er også en fin bonus.


Et smarthus lar seg enkelt installere i løpet av et par timer og krever ingen oppgraderinger på elektrisk anlegg. Med smarthus fra Sensio har du fremtidens styringssystem allerede i dag. Et Sensio Hjem er et smarthus som gjør livet enklere og mer komfortabelt.

Per i dag kan man velge å få en større pakke installert av elektriker, med innebygd lysstyring, smarte termostater, diverse sensorer og smart dørlås. En slik løsning med termostater og innebygget lysstyring vil selvsagt utvide nytteverdien mye, men prisen blir også høy. Kjøper du smarthus fra Elektroimportøren har du fremtidens smarthus allerede i dag! Vi er spesialister på smarthus for husholdninger og hjemautomasjon, og tilbyr markedets største utvalg av løsninger og komponenter, fra enkle ”gjør-det-selv” løsninger til mest avanserte og profesjonelle løsningene. Dette gjør at en bolig blir intelligent og tilpasses den enkeltes bruk for å sikre mest mulig komfort, økt sikkerhet, bedre inneklima, redusert energiforbruk og enkel styring fra en eneste APP på telefonen.


Micro Matic har blant landets dyktigste KNX-spesialister. Vi har levert styringsløsninger i flere tiår, og er kjent for høy kvalitet og ekspertise. Kjøling, luftfukter, samkjøring med ventilasjon, styring av røykavsug er blant elementene som kan integreres med Xcomfort smarthus-løsning.


Les mer om klima og varmestyring her!

Sikkerhetsfunksjoner. AmSmart er et kraftfullt sikkerhet og smarthus verktøy utviklet for at servicetibydere kan tilby service og utstyr under egen logo. Dette er en presentasjon av AmSmart´s potensiale, sluttkunder utforsk og kontakt en av leverandørene for mer informasjon hvis du finner vår løsning interessant. Mine vurderinger den gang var: jeg ønsket ikke å låse meg til en proprietær løsning der jeg var avhengig av èn produsent.


Trådbundet smarthus er kablet ulikt fra en tradisjonell elektroinstallasjon. Dermed egner det trådbundne smarthuset seg best for deg som skal totalrenovere eller bygge ny bolig. Skal du pusse opp, og ønsker å beholde den eksisterende infrastrukturen i husets elektriske anlegg, er trådløst smarthus et godt valg. Som du ser kan du få nesten hva som helst i ditt smarthus.


Det er bare fantasien som setter grenser. Skap et bedre innemiljø i din bolig. Hos Smart City Store finner du produkter og løsninger med moderne funksjonalitet. Han medgir likevel at det ikke alltid er lett å presentere smarthus -systemer i et moderne varehus.


Men målet er uansett å vise fram hva som er mulig å få til i allerede eksisterende hus og leiligheter - altså uten å totalrenovere boligen. Futurehomes smarthus og smarthus app støtter en voksende liste av smarte enheter innen lysstyring, varmestyring, sensorer, detektorer, elektriske låser, og ulike. Vi skreddersyr, i nær dialog med kunden, en løsning som ivaretar dennes ønsker og behov. Dette, kombinert med vår lange erfaring som KNX integrator, sikrer en lav installasjonskostnad.


Dette sikrer optimal funksjonalitet og fleksibilitet. Grønn Strøm leverer smarthus -løsninger til konkurransedyktige priser.

Vi har valgt å benytte oss av produkter og programvare fra Eaton og Sensio da dette er leverandører av profesjonelle og brukervennlige løsninger. Sammen med leverandør og deg som kunde kan vi skreddersy en løsning som passer dine ønsker, behov og lovpålagte krav. Vi bistår med tekniske løsninger som bidrar til at din hverdag blir enklere, morsomere, og frustrasjonsfri! I tillegg kan du spare både miljøet og penger. Stadig flere av apparatene og tingene vi har i hus og bygg kan nå kobles på nett og kommunisere, så det skal i dag bare enkle grep til for å gjøre hus smarte.


Tenk åpne standarder, hold deg langt unna lukkede proprietære systemer. Siste ut nå er Elko, som lager et utrolig pent system som kun kan brukes med komponenter fra Elko, og dermed er helt ubrukelig for de fleste. De har misforstått noe. Når det gjelder smarthus er det nesten bare fantasien som setter grenser.


Smarthuset AS er Norges ledende innen Smarthus. Ring oss gjerne for å avtale en gjennomgang av alle mulighetene i våre showrom på Alfaset i Oslo. La oss gi deg inspirasjon og idéer til hvordan du kan forme en virkelig gode løsning for ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg