mandag 13. juni 2016

Duette gardiner

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Alltid stort og oppdatert utvalg.

Gardiner av alle typer og sorter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos.


Rask og enkel handel på Ellos. Energieffektive gardiner.

Ditt energiforbruk reduserer, som avlaster både moder jord og lommeboken. Her kommer forklaringen! Umbra Produkter AS leverer alle typer innvendig solskjerming.


Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner. To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk. Intelligente gardiner som gjør livet ditt enklere.


Vakre rammer til et godt inneklima. En verden av stemningsfullt lysinnslipp. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Dette gjør at det er et godt alternativ på bygninger som ikke kan benytte utvendig solskjerming.


Hver prisgruppe inneholder ofte flere serier. En serie innebærer at tekstilen har samme struktur og kvalitet.

Hver serie leveres så i forskjellige farger. Nedenfor finner du et lite utvalg av våre dukfarger. To vev med hver sin funksjon og helt perfekt til sove- og barnerom eller til hjemmekinoen.


Du kan ha ett transparent vev som er i bruk på dagti og ett tett vev, som mørklegger, når det er behov for det. Duette er mulighetenes gardin som med sin unike konstruksjon gir deg en fleksibel, vakker holdbar og samtidig energieffektiv avskjerming. Faktisk en av markedets mest energieffektive gardiner. Den innebygde isoleringseffekten i Duette hjelper til å holde varmen ute om sommeren og inne på vinteren.


Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt ! For gardiner kan mye mer enn å sette et vakkert preg på interiøret ditt. De har også et vell av funksjoner som kan gjøre en stor forskjell i det daglige. Vi har en eksklusiv kolleksjon av farger, mønster og design fra lysfiltrerende til mørkleggende kvalitet.


Et rom kan mørklegges på forskjellig måter: med klassiske vindusskodder, rullegardin-systemer inne og ute, tradisjonelle gardiner , rullegardiner og sjalusier eller moderne plisségardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg