fredag 24. juni 2016

Scandic markiser gjøvik

Scandic markiser gjøvik

Alltid tilgjengelig på tlf og nett. Vi kommer gjerne hjem til deg for en uforpliktende befaring. Markiser i høy kvalitet! Vårt hovedkontor, fabrikk og showroom ligger i Hunndalen i Gjøvik. Behov for sol- eller vindskjerming?


Her har vi samlet administrasjon, produksjon, eget regnskapsfirma og eget montasjeapparat. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Velkommen innom for en hyggelig prat. Trenger du ny markise?


Vi har gratis befaring! Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Vennligst oppgi en verdi. Vil du besøke et av våre showroom?


Vi legger stor vekt på funksjonalitet, design og kvalitet. Book her for de beste prisene og fordelene. En handel hos oss er derfor en investering for livet. Alle barn under 13år bor gratis. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Rogaland fra , Oppland. Norges beste frokost inkludert. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Hos Scandic vil vi at hele familien skal føle seg hjemme! Eierne er norske og produksjonen foregår i fabrikken på Gjøvik.


Scandic markiser gjøvik

Med skreddersydde solskjermingsprodukter produsert på fabrikken vår på Gjøvik er vi stolte av å være bransjens største norskeide solskjermingsbedrift. Her ligger også administrasjonen, og totalt utgjør virksomheten nesten arbeidsplasser. Se våre unike pergolaløsninger. Men den tid er forbi, og ledelsen i selskapene omtaler hverandre nå med gjensidig respekt. Sammenlign pris med oss!


Siden lamellgardinene håndlages i produksjonslokale på Gjøvik , har du mange valgmuligheter når du velger farge og design. Du kan velge en farge på hele gardinen, eller du kan få en kontrast i noen av lamellene i en farge som passer inn hos deg. Lameller passer godt på store vindusflater.


Scandic markiser gjøvik

Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme.


For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Vi betjener både privat og prosjektmarkedet. Autorisert forhandler av Toshiba Varmepumper.


Scandic markiser gjøvik

Salg og montering av alt innen solskjerming, varmepumper og garasjeporter i Østfold og store deler av Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg