tirsdag 25. oktober 2016

Arne jacobsen kopp

Arne jacobsen kopp

Arne Jacobsen Kopp - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se en større oversikt over produktene her! Tilbudet varer så langt lageret rekker!


Arne jacobsen kopp

Til koppen kan du få lokk, oppheng og blomsteroppsats. Materiale: Fineste kinesisk benporselen. Leker med faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av bygg. Takket være oppdaterte funksjoner som snooze og lyssensorer er bordklokken funksjonelt egnet både som klokke og vekkerklokke, men de fleste vil antagelig ta til seg den nye table clock som et designobjekt.


Du kan sette sammen ord eller kjøpe en kopp med første bokstav i navnet ditt, eller til noen du er glad i. De er stilrene og laget av porselen, passer like bra som pennholder og lyslykt som til å drikke av. Koppene kan stables og tåler oppvaskmaskin og mikro. Blant Jacobsens store verk som designer og formgiver fins bl. Myren og lenestolen Ægget. Koppen er laget i fint benporselen og kan brukes som kaffekopp, oppbevaringsboks eller bare som dekorasjon.


Arne jacobsen kopp

I tillegg til å gi et personlig preg er de også flotte å bruke som lekre designelement. Kannen har et stilrent formspråk og design. Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Flott servise i robust melamin for små design- bevisste. Av disse koppene kan du sette sammen ord. Eller hver sin forbokstav.


Her er det en kopp til alle! Man kan kjøpe en kopp med initialene til den som skal bruke koppen , og dermed gjøre det mye mer personlig. Drikkekoppen er designet for de små hender så den skal være enkel å holde. Med koppen følger det med en fruktmixer så man kan putte bær og frukt oppi koppen. Det mangler med andre ord en A kopp.


Du kan enkelt forvandle koppen til en tutekopp med dette fine lokket. Sett sammen or eller kjøp kopper med første. Design Letters koppar , tallrikar, bokstaver och mycket mer. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper , fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow.


Kjøp Arne jacobsen kopp på Kelkoo. Firmaet var blant de første til å ta frem stilrene produkter med enkle bokstaver som passer i hele hjemmet. Tidligere var det kun fargeglade anpasset til barnerommet. Koppen passer like bra som pennholder, oppbevaringsskål og lyslykte som å drikke av. Jubileums kolleksjon.


Superelipse spisebord - Piet Hein. Serie - kontorstol. Gjør det litt mer personlig med disse flotte koppene med bokstav på.


De personlige porselens-koppene er en god drikkekopp til litt større barn, venn, kjæreste, mor eller hvem du ønsker å gi det lille ekstra til. Kjøp forbokstav eller initialer og skriv et ord eller sitat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg