onsdag 12. oktober 2016

Kjøkken dansk

Eksklusive kjøkken som skaper glede i hjemmet. Finn dit nye kjøkken her! Skapt med hendene, hodet og hjertet. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.

Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Se våre vakre modeller til gode priser her. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Hos Svane Køkkenet har vi det bedste i dansk design af køkkener og bad.

Se vår samling av håndlagde kjøkkenkrok av høy kvalitet, og inspirer ditt neste kjøkken med uno form. Det tunge og kompakte håndverkerkjøkkenet gjorde det ikke mulig med individuell innredning, og tiden var i ferd med å løpe fra den ufleksible byggestilen. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises.


Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv. Det danske kjøkken betegner den kokekunst og matkultur som er karakteristisk i Danmark.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Vi har kjøkken i de fleste stilarter og ulike skapløsninger som hjelper med å utnytte hver dyrebar kvadratmeter. I over tyve år har Nordsjøkjøkkenet levert kjøkken til flere tusen norske hjem.


Hvis du velger modellen Sense, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett.


Tilbud på et nytt kjøkken. I tillegg til kjøkken formidler vi også baderomsinnredninger. Vi har vasker fra danske Marbré og innredninger fra Korsbakken Bad.

Ta gjerne en tur innom for en prat om drømmebadet ditt – Vi kan også levere skreddersydde baderomsinnredninger fra våre kjøkkenleverandører. Alt kan tilpasses dine ønsker! I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg