onsdag 19. oktober 2016

Lite soverom inspirasjon

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig, ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle.


Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen! Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt.

Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til en seng der. Her får du ti gode tips som kan hjelpe deg til å få det beste ut av soverommet ditt: La sengen spille hovedrollen. Selv om rommet er lite , trenger ikke sengen være beskjeden. Heng gjerne opp en flott sengehimmel og lag eller kjøp en flott sengegavel.


Tenk kreativt når det gjelder sengegavel. Lite soverom ble blå hule. Gjennom ulike designsamarbei messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.

Vil du ha inspirasjon til soverom Studer noen soverom fra andre epoker for å finne originale ideer - det er trygt å si at interiør er et stadig skiftende industri, akkurat som mote hvert år bringer med seg nye farger, trender og strukturer. Libertad og Robers soverom i Madrid er lite , men smart innredet med gjennomtenkt åpen oppbevaring som gjør det enklere å holde orden og få inspirasjon til dagens antrekk. Vi bor i et folksomt strøk med mange barer og diskoteker, men det merker du ikke noe til her – soverommet er en velorganisert oase midt i kaoset, sier Libertad. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Innrede Soverom - lite soverom er en bris. Selly Home møbler tilgjengelig. Hvis du er på jakt etter profesjonelt rå ta kontakt med oss i chatten og finn den perfekte løsningen for ditt hjem med smarte l øsninger for små soverom levert av våre interiørkonsulenter.


Inspirasjon til hvordan dekorere ditt soverom. Pynt for mer personlighet! Selv om vi ikke anbefaler å fylle soverommet med støvsamlere, blir det en helt annen stemning med en liten skulptur på nattbordet, en innrammet plakat på veggen eller noen grønne planter i vinduskarmen.


Trenger du tips til et lite soverom ? Har du lyst til å skape et koselig soverommet ? Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning. Da vi skulle velge farge til soverommet , leste vi om fargepsykologi på soverommet her. Holder du på med hagen eller terrassen din?


Vi kan gi deg masse inspirasjon til hagen din og viser deg gjerne at in- lite hagebelysning kan gjøre ditt utemiljø til.

I et lite rom bør listverk være én fargenyanse mørkere enn veggfargen. Dette skaper en kontrast som tillater de arkitektoniske detaljene i rommet å tre frem og veggene til å trekke seg noe tilbake – noe som gjør at rommet føles større. Lyse grå vegger med mørkere grå listverk gir en sofistikert stil.


Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg