fredag 14. oktober 2016

Jh kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


JH Interiør og Bokhyllespesialisten lager skreddersydde interiørløsninger som utnytter rommets muligheter. Vi har spesialisert oss på skreddersøm, og våre interiørkonsulenter kan alt om de små, men viktige detaljene som må på plass for at både rommet og kjøkkeninnredningen skal fungere optimalt i hverdagen. Samme året ble Bokhyllespesialisten til på Solberg spinderi i regi av Levi Midje.

Begge med en idé om å lage interiør og innredningsløsninger for kvalitetsbevisste kunder som ikke finner det de leter etter i standardmoduler og vanlig hyllevare. Velkommen til oss på Lierstranda utenfor Drammen for å oppleve smarte og skreddersydde løsninger, duften av tre og godt håndverk og for samtaler med våre. JH interiør AS fra , Buskerud. Kjøkkeninnredning - Produksjon.


Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer. Tror jeg har nevnt det før, men JH Interiør har også disse nydelige kjøkkenene. Kan nok se for meg at prisen er ganske dyr her også, men man kan jo i hvert fall høre med dem;) De har utrolig mange flotte kjøkken ! Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss.

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Derfor hjelper vi gjerne med å tegne et gratis innredningsforslag som tar høyde for alle deres drømmer og behov.


Ikke to kjøkken er like – derfor finnes det ikke en fasit på hvordan det perfekte kjøkkendesignet ser ut. Et spennende to farget kjøkken med innfelte skyvedører, bronsjespeil og matchende lamper. JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior.


Vi hjelper deg med å finne ditt drømmekjøkken. Vi har et rikt utvalg av kjøkken og landets største utvalg av overflatebehandlinger. Takk for alle tilbakemeldingene. Vi er som sagt på utkikkt etter heltre med innenforliggende fronter og helst i bjørk da kjøkkenet er tenkt hvitoljet. Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets-leverandør av kjøkken , baderom og garderobeløsninger.


Bak ethvert kjøkken , enhver bokhylle eller garderobe finner man dyktige håndverkere som til enhver tid gjør sitt ypperste for å levere kvalitet i alle ledd. Faglig dyktighet er viktig, men sans for estetikk og design er avgjørende når det lages møbler hos oss. Dette er en hyllest til Team JH ! Jh Interiør As INDUSTRIGATA i Lierstranda,.

Indigo Bow ser ut som en klassisk vevet finskjorte, men er i virkeligheten er strikket skjorte. Man kan kalle den det beste fra to verdener og gjør det til en. Bjelkesko JH anvendes ved montering av bjelker i samme plan og som forbindelse mellom søyle og bjelke.


Minimum mm fra overkant bjelke til spikerhull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg