torsdag 6. oktober 2016

Sveiv til markise

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Hagearbeid eller avkobling?

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid. Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker. Prisen som vises er veiledende inkl. Logg deg inn for å se forhandlerpris eks.


Markise – en lunere atmosfære! Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass.

Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Finnes i to ulike lengde. Vi har over 1ulike duker!


En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind.


Legg til postkode for pris. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.


Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Opplevelsen av å bruke uteområdet knyttet til boligen blir utvidet, og ikke bare sentrert rundt varme dager med opphold og sol. Når du skal velge terrassemarkise, tenk bruksområde OG stil.


Terrassemarkisen skal ikke bare ha en praktisk funksjon, det skal også se bra ut.

Oppbyggingen av en markise påvirker i høy grad både styrken til markisen og hvor stram duken blir. Trinnløs vinkeljustering. Innebærer at man meget enkelt kan heve og senke vinkelen på markisen , alt fra 0⁰ til 45⁰, ved hjelp av en sveiv. Støtteben til Rolli markise.


Takstang til Rolli 3G markisetelte. Sveiv til Fiamma markise teleskopisk. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem.


Duken kan trekkes helt inn i kassetten når den ikke er i bruk, noe som bidrar til økt levetid. To doble støttearmer gjør markisen stabil. Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne.


Leveres med manuell sveiv og festeanordning for betong. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg