mandag 17. oktober 2016

Franske kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører. Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ?

Her vil du lære de vanligste ordene du trenger for å snakke om mat og bestille mat på kafé og restaurant. Vi introduserer Fransk Bistro - et kjøkken for deg som elsker den rustikke stilen! I vårt bistrokonsept kan du få kjøpt både vegghyller, takhyller, skafferi, vitrinedører, avlastningsbor metallben og endebokhyller.


Jeg elsker Paris og alt med fransk følelse. Den franske landstilen inspirerer jo såklart, og jeg har funnet frem noen bilder av nydelige franske landkjøkken. Enda et bevis på det franske kjøkkenes omfang er den norske kokkeutdannelsen i dag.


I tillegg til at rettene alltid er oversatt til fransk har eleven også franske språktimer der det fokuses på franske matuttrykk. Innad på restaurantkjøkkenet har kokkene ulike oppgaver og yrkestitteler.

Fakta om det franske kjøkken. Frankrike har ett mangfold av råvarer og er med sitt varierte klima en kilde til ett utall av variasjoner innen mat. Det franske kjøkken er verdensberømt og er vel det mest omtalte og beskrevne kjøkken i verden. Skjær løk, bacon og paprika i biter. Fres det sammen med sjampinjong i en gryte.


Er baconet magert, bruker du litt smør til å steke i. Den er utviklet gjennom mange hundre år med sosial og politisk forandring. I middelalderen ble det kjennetegnet av ekstravagante banketter med utførlig utsmykkede og sterkt krydrete matretter som ble laget av kokker som Guillaume Tirel. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. La deg inspirere av Franske kjøkken. Unngå mellomledd kjøp rett fra fabrikk.


Flotte design og kvalitet. I generasjoner har Le Creuset brukt lidenskapen for god mat og gleden ved matlaging for å skape verdens beste kjøkkenutstyr. Vi tror at matlaging ikke bare blir enklere og mer effektivt med det rette utstyret, men også at maten blir langt mer velsmakende. Matlaging er min ekte lidenskap. Den ene med over 2restauranter i Storbritannia.


Mine oppgaver var å utvikle kjøkken , trene ansatte og sikre at alle våre gjester skulle få en god opplevelse. Vi gleder oss til å gi deg en god fransk matopplevelse!

Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året. Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique. Men den franske kokekunsten har lange røtter og er utenkelig uten innflytelse fra f. Romerriket (som innførte vindyrking), kirken , korstogene (frukter, krydder og sukker østfra) og Amerika (kalkun, potet, tomat). Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Trygge og gode garantier.


Gjennomførte innredningsløsninger. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Det er utviklet gjennom mange hundreår med sosial og politisk endring.


Fra begynnelsen av ble det franske kjøkken kjennetegnet av sterke og krydrede matretter men nå er maten både fantastisk raffinert og elegant og smakene utfyller hverandre i perfekt harmoni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg