tirsdag 11. oktober 2016

Hvit knaggrekke

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt, selv i fuktige områder som baderommet. Alle knotter fra kjøkkensortimentet vårt passer. Testet og godkjent for bruk i baderom.


Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Del din lidenskap for urbane bylandskap med denne knaggrekken som kommer med knagger som kan beveges ned. Hver knagg tåler opp til 2. Kit for montering inkl. Flott knaggrekke i hvit gloss.


Knaggrekke som kommer i flere farger. The Dots knagg, stor, hvit 24NOK. Pia knaggrekke knagger hvit. Bli medlem i Bo:klubben!

Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til. Hvit knaggrekke med tre rekker i u-design. Knax knaggrekke i hvit med knagger. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen. Alle kroker og knagger som gjør det enkelt og holde orden på tingen i hjemmet. Vitra Hang it All knaggrekke , sort.


Elgen Cato er en knaggrekke vakkert utført i eik og valnøtt,. Krokrekke av forkrommet stål med hvite knopper av porselen. Passer like godt på soverommet som i gangen. En praktisk og horisontal knaggrekke , som får plass til mange jakker og skjerf. Her knepper du lett ned en knagg når du trenger det, ellers slår du dem bare opp mot veggen igjen.


Her får du hele treknagger på samme bredde som en ordinær knaggrekke med mange færre knagger - og med så stilig utseende! Med Bill Horizontal fra Maze så har du en overflod av kroker - en knaggerekke som er like praktisk for storfamilien, som som for moteløven. Unik og dekorativ knaggrekke i pulverlakkert metall, inspirert av naturens former og et blikkfang på veggen! Bruk den til å henge.


Branch utnytter plassen i høyden i stedet, og er en utmerket knaggrekke for alle husets rom.

Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg