tirsdag 11. oktober 2016

Bygge pergola selv

Bygge pergola selv

Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Stort utvalg og rask leveranse. Overnatting slik du vil har det! Bygg en pergola selv. Pergolaer kan fremstilles av alt - fra det billigste treet til det mer eksotiske, eller fra stål til betong.


Bygge pergola selv

En pergola er fantastisk - den skaper et ekstra rom i hagen, hvor du kan nyte utelivet. Her får du en detaljert beskrivelse for hvordan du bygger pergol. Vi har valgt solide og kraftige dimensjoner slik at du får en varig god løsning. Gjør-det- selv med Snekker Niklas: Drømmer du om pergola på terrassen eller i hagen? Her viser Snekker Niklas deg hvordan du selv kan bygge din egen pergola , og enkelt oppfylle drømmen.


Minst mulig vedlikehold er jo også et pluss. Den har ingen byggbeslag og ingen synlige skruer. Alt er satt sammen med flotte tresammenføyninger, som du også kan lære deg å lage, hvis du skal bygge pergola , carport eller et takoverbygg. Lær deg de lekre snekkerdetaljene.


I denne gjør det selv -veiledningen viser vi hvordan du bygger pergolaen. Dersom du ønsker tett tak, anbefaler vi Sunglaze terrassetak på din Pergola. Materiallisten viser produktet laget i cu-impregnert trevirke. Møre Royal, Kebony, Varmebehandlet furu eller Sagawood. Så enkelt bygger du en pergola.


En pergola består av stolper med tverrgående lekter, som for eksempel kan ha en rund form eller ha en helling. Du kan selv bygge en pergola hvor som helst - inn mot en vegg eller frittstående med eller uten helling på “taket”, malt eller i rått tre - det er masser av muligheter. Når du skal bygge en pergola , er det viktig å tenke på høyden. Klatreplantene vil ikke bare vokse på taket – de vil også henge litt ned.


Du bør derfor bygge med ekstra høyde. På pergolaen vi bygger her, er høyden cirka 2cm. Her passet det best med en avstand på 38. Det er enkelt å gjøre hagen enda finere ved å bygge sin helt egen pergola!


I denne videoen viser vi deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd og tips under hele byggeprosessen. Det hjelper å være to #128515; Klart du kan! Skjermvegg på minst en av sidene av pergolaen gir konstruksjonen en god avstivning. Et lunt og delikat uterom. Valg av materiale gir produktet en særegen stil.


Bygge pergola selv

Her har det driftige paret gjort alt fra gulv til tak i tillegg til å bygge møblene selv. Den siste touchen med puter og små detaljer som pynter opp, har Lena stått for. En pergola , altså et åpent sperretak, får ingen belastning utover vekten av sperrene, og her er det i første rekke utseendet som bestemmer dimensjonene. Et tett tak beregnes og konstrueres som ethvert annet tak.


Tips og råd om hva du bør tenke på hvis du har byggeplaner. Få oversikt over hva. At bygge en pergola er ikke et specielt vanskeligt gør det selv -projekt, så du kan sagtens designe, tegne og bygge din egen flotte pergola og få den præcis, som du vil have den.


Princippet i opbygningen er den samme. Et åpent sperretak kan også fungere som skjerming mot direkte solinnstråling ved å filtrere solstrålene, særlig om det benyttes flere lag med kryssende sperrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg