fredag 7. oktober 2016

Beis hvit

Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Store skuffer gjør det enkelt å holde orden på tingene dine. Knotter er inkludert.

Separat hylle til blader og aviser holder orden på tingene dine og gir en ryddigere bordplate. IKEA - HEMNES, Bor hvit hvit beis , Massivt tre gir en naturlig følelse. LADY Pure Nature White gir en hvit , naturlig vakker finish som fremhever treverket og reduserer gulning. Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt. Hvit ferdigblandet beis – Perfekt til tak!


Gå til fargevelger for interiør. Er panelet behandlet fra før vil det være en hinne utenpå treverket som hindrer god inntrenging av ny beis.

Tyrilin Panelhvit deg det beste resultatet. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket.


Med beis ser det ut som om hytta har stått der. Da kan det lønne seg å velge litt mykere hvit , som Egghvit, Letthet e. Tak- og panelhvitt fra Herdins er en vann- og akrylbasert lasur, som minner mer om beis enn maling. Den har en geléaktig konsistens, er enkel å påføre og drypper ikke. Lasuren kommer i tre dekningsgrader: Hvit , ekstrahvit og helhvit.


Mal eller beis aldri direkte i sollys. Nytt ubehandlet treverk må grunnes med Butinox Oljegrunning. Kledningen må være tørr når du begynner å male eller beise. Utemaling, - beis og -olje.


Drygolin Pluss eksteriør oljemaling hvit liter. Opus Oljedekkbeis er en værbestandig, tiksotrop alkydoljebasert oljedekkbeis til utendørs bruk. Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en.


Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre.

Beis aldri dirkete i sollys. Ta 2-bord av gangen. Påfør beisen med rull. Stryk av overskytende beis med en pensel. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Ifølge Ole Andreas Klaveness er disse produktene ofte veldig like. Han forteller at hovedpoenget her er at pigmenterte produkter basert på akrylbindemidler gulner saktere enn produkter basert på olje.


Det har derfor ikke så stor betydning om du velger en lakk eller en beis , så lenge produktet inneholder akrylbindemidler. Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Maling, beis eller dekkbeis? Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk.


Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg