fredag 21. oktober 2016

Henge bilder på vegg

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Veggholder for hårføner.


Skal man henge opp en komposisjon med bilder starter man først med å avgrense en del av gulvet som er like stort som veggplassen man skal bruke.

Legg bildene ut over slik du ønsker å henge dem opp. Deretter finner man noe å stå på , slik at man kan se ned på bildene. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger. Sett bildene tett sammen, ikke la det være for stor avstand. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe felles,enten det er rammer, fargeskala eller tema på motivet.


Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder. Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen.

Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen. Enten du skal henge opp et enslig bilde over nattbordet eller lage en bildevegg over skrivepulten, så er det mye enklere enn du tror å få bildet på rett sted. Kunsten å henge opp bilder. Synes du bildene du har på veggen ikke kommer helt til sin rett, eller er du usikker på hvordan du skal.


Så har vi flyttet inn i en studentbolig, og det er ikke lov å spikre i veggen. Hvordan i alle dager kan jeg henge opp bilder da? Systemer for bildeopphenging: den beste måten å henge opp bildene dine på ! STAS systemer for bildeopphenging. Med våre forskjellige systemer for bildeopphenging kan du henge opp veggdekorasjonene raskt og enkelt.


Høyt eller lavt -I et galleri er det ikke møbler, man står og ser på bildene. Skal du henge opp en TV eller store tunge gjenstander, bør du finne en stender på baksiden og bruke solide treskruer til å feste med. Har du mulighet til å sette inn ekstra stendere før gipsen festes på veggen , kan dette være lurt. Er det en stender bak veggen , skal du unngå å bruke gipsskruer.


Da får ikke skruen feste. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.


Henger du opp bilder med en rett under- eller overkant blitt utrykket ryddig og rent.

Ser bra ut, og holder baderommet ryddig. Har du bilder i mange ulike størrelser kan du ta utgangspunkt i et indre kryss samler komposisjonen selv om ytterlinjene ikke er rette. Generelt kan man si at bildekroker passer bedre til lettere bilder , mens skruer og plugger passer bedre til tyngre bilder. Hva bør jeg tenke på før jeg henger opp bildet mitt? Sørg for at du har alt du trenger hjemme før du begynner, så blir det lettere.


Mål opp hvor bildet skal henge , og lag et lite merke med blyant på veggen. For bilder eller andre gjenstander opptil kg kan vi anbefale en gipskrok som gir minimalt merke på veggen. Er gjenstanden eller bildet tyngre enn kg kan vi anbefale Lettfix gipsfeste som også gir minimalt merke på veggen og tåler opptil kg. Henge opp bilder på mur- og betongvegg.


For minimalt merke på veggen når du skal henge opp. Du kan henge opp bilder og forandre så ofte du vil, veggen er like fin. Bildis taklister har et skjult spor for feste av Bildis bildeoppheng. Jeg klarer ikke å henge opp ETT bilde på en stor vegg jeg.


Må ha grupper med bilder hengende på slike steder. Og den nederste kanten på rammen må være i samme høyde. På mindre vegger har jeg ingen problemer. Vi prøvde med et stort bilde på en stor vegg , men det føltes som om veggen falt i hodet på oss når vi satt i sofaen. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg , og tapen fjernes lett uten å etterlate spor.


Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Ta mål av avstanden mellom skruehullene som vist på bildet og sammenligne dette med spesifikasjonene på våre veggfester.


Finn VESA-mål på TV-en. Målene mellom skruehullene på din TV behøver ikke være helt eksakte, men kan for eksempel være 498x3mm, siden mange av våre veggfester er justerbare til alle mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg