onsdag 5. oktober 2016

Moss glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. MOSS GLASS OG FASADE AS Vi leverer fasader, vinduer og dører i ulike former og fasonger.

Vi monterer en rekke ulike rekkverksløsninger, glassarbeid og bilglass. Og vi strekker oss langt sammens med kunden for å finne løsninger som kunden blir fornøyde med. Har du spørsmål om noen av våre produkter eller tjenester kan du sende oss en forespørsel via kontaktskjema til høyre eller finne personen du ønsker å kontakte.


Portal er Norges største pågående landbaserte byggeprosjekt akkurat nå. Er det noe du vil spørre oss om? Våre produkter er produsert i Sverige og holder meget høy kvalitet, og vårt sortiment innbefatter alt fra enkle glass , til herdede isolerglass med forskjellige isoleringsverdier etter ditt behov. Se vårt fotogalleri og send oss en forespørsel på løsning og pris. Moss Glass og Fasade AS.


Da anbefaler vi å gjøre det så snart som mulig, og innen 11.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Landsdekkende bilglasskjede som skifter og reparerer frontruter, side og bakruter på alle personbiler, lastebiler, buss, traktorer og gravemaskiner. Her tillbys topp service, sikkerhet og kvalitet i alt arbeid som blir gjort. På alle merker og årsmodeller.


Lever bilen till oss så fikser vi skaden mens du gjør noe annat! Vibece og David skaper et bredt spekter av kunstglass og brevvekter ut fra mange forskjellige teknikker. Vi kan levere alle typer glass , i tillegg godt utprøvd skinnesystem. Lave priser på tettesystemer. Alle priser inkl moms.


Glass - og metallavfall skal i beholderen med grønt lokk. Husk at det kun er glass og metall fra mat og drikkevarer dette gjelder, og ikke knuste kjøkkenglass eller ødelagte stekepanner. Glassflasker for matolje, vin og saft.


Et tak laget utelukkende av glass gir en eksklusiv følelse og skaper en fantastisk plass i vinterhagen. Liggende på ryggen i behagelig romtemperatur og ser ut gjennom taket og se stjerner gnisten er en veldig kul opplevelse. Husk at et glasstak i sør kan gjøre at det blir veldig varmt i vinterhagen i løpet av sommerens varmeste tiden. Vi har også gode leverandører i ryggen. Produkter av Apple, Samsung, Huawei, Sony.


Tilbake til emballasjeavgiften.

M iljøministeren fremmet stadig forslag til stortinget om å fjerne alle avgiftene på engangsemballasje. De ønsket å gi returemballasjen et fortrinn. Solcellepanelene ble som seg hør og bør montert på carport-taket til ladestasjonene for elbiler. Vi fikk en forespørsel fra Asko om vi kunne montere et solcelleanlegg på et lite garasjebygg på anlegget på Vestby.


Nordic Pack er Norges ledende grossist innen glass - og plastemballasje. Med fokus på produkter som omhandler alt til pallen, kan vi i tillegg tilby et bredt produktutvalg innenfor kartong, metall og enkle pakkemaskiner. I moderne biler er frontruten ofte utrustet med kameraer og sensorer som har sentrale sikkerhetsfunksjoner. Når du skifter frontrute er det derfor viktig for sikkerheten at du ikke bare får nytt glass – men at du får riktig frontrute, riktig montert og riktig kalibrert. Bilglass – skifte eller reparasjon?


Betaling med VIPPS eller hentes og betales i kassa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg